Kurdistan

Gecsek og Serdarov solgt til Perdersen FK

Written 21 March 2022, 16:03

Vi sælger dd. Gergeli Gecsek og Efendi Serdarov til Pedersen FK. Gergeli er en angriber som er gået hen og blevet en publikumsfavorit. En spiller som klubben i sin tid hentede til en god pris, og som gik hen og udviklede sig markant hurtigt, og blev til en goalgetter. De seneste 4 sæsoner, har han scoret svimlende 145 mål på 166 kampe i den bedste liga. Det er cifre, som slet ikke er til at forstå er muligt, at præstere.

Om salget af stjerneangriberen har træner OA følgende udtalt: "145 mål i 166 kampe. Det siger sig selv. Vi mister en angriber som har defineret vores angrebsspil. Han er top top klasse og Perdersen FK får efter min mening den bedste angriber i verden på holdkortet, og det ønsker jeg dem tillykke med.
Vi har fået et fornuftigt bud for en spiller i Gergelis alder, og derfor er vi nød til at sende ham videre.
Vi ønsker Gergeli alt mulig held og lykke i fremtiden"

Om erstatningen skal findes i klubben eller andetsteds, fortæller træner OA at den findes i klubben i form af Colm Remond Emerson, som pt står noteret for 3 mål i 4 kampe i denne sæson.


Efendi Serdarov bliver ligeledes savnet hos Onur Albayrak og her har manager OA udtalt følgende om salget: "Efendi Serdarov er en mur. Han er simpelthen bare den bedste keeper i spillet og jeg kan kun sige at Pedersen FK bliver meget meget svære at slå. Efendi Serdarov er ligeledes vores klubrekordholder pt med hele 953 kampe, så selvfølgelig er det en stor personlighed vi mister, men jeg er glad på hans vegne over dette salg. Han får noget af et lønhop og det har han fortjent."

Efendi Serdarov står noteret for 953 kampe.

Comments