Brøndby IF Dream Team

Nyt år - Nye mål - Nye triumfer

Written 9 January 2017, 14:02

Oprykning og klar til endnu en sæson i Bundesligaen for 3gang på 5sæsoner, denne gang er målet overlevelse, hvor de sidste sæsoner i Bundesligaen har været uden mål for klubben, blot øgede indtægter. Sæsonen starter skidt da de sidste minutter af søndagens transfervindue byder på salg af klubbens franske landsholdsangriber og må undvære ham og erstatninger i klubbens første to hjemmebane kampe, hvor en ung og erfaren angriber med rating (60) må tage over. Første kamp nederlag til Team Aerox
Opmuntringen til samme mandskab kommer få timer sejrede med en flot start hjemme på det intime Brøndby Stadion mod Casillas med en 1-0 sejr, og sæsonens første 3 vitale point er på kontoen.
Klubben får efter transfervinduet åbning hentet en ny stjerneangriber ind med rating 88 José Fabian Varallo. Angriberen ville give et godt førstehåndsindtryk og blev sendt i kamp mod den på papiret sværeste modstander på udebane i sæsonen som ventede i runde 3, kampen mod FC Nieuwegein, vmans øjeblikkeligt nr 16 mod bif der er nr 240.
Efter blot 18' dukkede Varallo op og gjorde det til 0-1 for BIF.
10' min senere efter 28' kom udligningen for Nieuwegein til 1-1.
Kort før pausen bliver BIF ramt af en skade i midterforsvaret og tvinges til en udskiftning.
64, efter godt en times spil udnytter favoritterne en mulighed og bringer sig foran 2-1
Efter 73min ville den nyindkøbte Varallo det anderledes og udlignede til 2-2, hvor udeholdet lignede et hold der ville tage sig til takke med det ene point på det der ligner sæsonens sværeste udekamp
Efter 81 minutter sker sensation Cheh Shih Jung ville det anderledes og gjorde det for udeholdet til kampens resultat 2-3.
En kamp med flest chancer til hjemmeholdet, men med et lille spilovertag til gæsterne, gæsterne rejser fra det der ligner sæsonens sværeste udekamp med 3 point og står noteret for 6point i 3 kampe, ganske imponerende for den oprykkede klub i kampen mod overlevelse.
En historisk sejr for Brøndby IF Dream Team der aldrig har slået så højt et seedet hold før - Nummer 16 på ranglister måtte se sig besejret foran et fyldt stadion (Kap.64000)
Kamprapport: http://www.virtualmanager.com/new_matches/40080647/summary
Kampfakta:
0-1
1-1
2-1
2-2
2-3

Comments