Ringsted Packers

Ja for satan

Written 25 March 2015, 13:20

Ja det er frederik her.

Skriver på vegne af homo personalet fra Ringsted Packers.

Det er går sgu fremad, vi slagter alle klubber vi kan komme i nærheden af. Taber vi en kamp selvom det er urealistisk, så er der gode grunde til dette. - vi i Ringsted packers laver historiens bedste handler lige pt. Og vi taber ofte mærkelige kampe som vi burde vinde stort, da vi tit står og mangler et par spillere, da vi sælger og sælger helt vildt. Talent akademiet går fuldstændig amok pt. Hele lortet er indavl af mig selv, efter som jeg selv er vanvittig!
Mere følger...

Comments

Niclas Frost 25 March 2015, 13:41
Hej Frederik der.


25 March 2015, 16:46
Nu er der en del snak rundt i de forskellige klubber i Holland om at Ringsted Packers efter sigende ikke rigtig har fattet meningen med salg og køb af spillere indtil for ganske nylig? Klubberne kommenterer at du aldrig ville have en chance i Vman indtil du fik hjælp af klubberne FC Get Fcking Rekt og Nilanso FC, fordi du efter sigende ikke fattede en meter af hvor gamle spillerne skulle være og til hvilken pris de skulle købes/sælges? Klubberne kommenterer at du efter sigende skulle have tabt på alle handler du laver med spillere og aldrig nogensinde have lavet så meget som 1 talent? De kalder dig bl.a. øgenavne som FC Morgensuttere mm.

Hvad tænker du om det? Har klubberne i Holland ret i deres påstand om din klub?

Mvh
Rek Machine Victor

Frederik 26 March 2015, 10:46
Bøsse Machine, ved ikke om dig og Nilanso overhovedet har fået øjne endnu?. Jeg kan ellers se 3-4 hjemmelavede talenter i klubben og flere er på vej.
Omkring spillersag og mit valg af deres alder har jeg ingen yderligere kommentar.

Jeg holder pressemøde snarest muligt hvor klubben hører til - 9575 Terndrup. hvor det selvfølgelig er en mulighed for jer at komme med.

En anden gang vil jeg overveje mine kommentarer, hvis jeg var dig.

Og Nilanso? så hvidt jeg ved, så lavede jeg en KANON handel med dig og med spilleren Kfir Hodorov. Det var en konge handel af mig og det hele tyder på, at du slet ikke vidste hvad du havde budt på og hvad du købte. Så vi snakkes satme bare ved du ja

26 March 2015, 10:52
Skide klamme Frederik, tydeligt fatter du stadig ikke en meter endnu, det var hverken Nilanso eller vores klub der kommeterede på dine måder at gøre det på, det var klubberne i Holland der skabte denne omtale. Men nu du selv starter diskussionen så lad os da endelig tage den. Det er en stor fed løgn at du har lavet 3-4 hjemmelavede talenter, de er rent lort, og har intet potentiale... Og nej der er sku ikke flere på vej, fordi du kommer aldrig videre.

Selvfølgelig syntes du selv at din handel med Nilanso var skide go', men du har jo heller aldrig prøvet vildere. Kan da tydeligt sige at den handel kun er 1/4 del værd, i forhold til alle de talenter vi hos FC Get Fcking Rekt laver.

Ses

Frederik Breum 26 March 2015, 10:55
Så vidt jeg ved har jeg ikke kommenteret noget Ringsted Packers. Så synes bare du skal passe dit amatørpis sammen og forhold dig til virkeligheden hvor du befinder dig i 4. division og jeg selv i 1. division. Så du velkommen til at tale pænt næste gang du opfinder dine egen spørgsmål, som jeg skulle have skrevet. Spis din havregrød og hyg dig #TerndrupFinest

Frederik 26 March 2015, 10:58
#Nej #Ivedikkenoget #Duskylderpengevictor #Nilansojegundskylder #Barekomalle #ladosnubareslås #snarestmuligt

26 March 2015, 11:04
Fint at du ikke kan argumentere for din manglende dømmekraft og amatøragtige spillestrategi, tilsyneladende vil du gerne "slås" hvilket vi hos FC Get Fcking Rekt fornemmer er et tegn på en venskabskamp? Vi tager da gerne udfordringen og banker noget fornuft ind i hovedet på jeres klub, så i måske kan fatte hvad fanden det her spil går ud på?

Mvh
Rek Machine Victor

26 March 2015, 11:06
jeg vil også gerne slås

Sir Jesper Axwell Eschen 26 March 2015, 11:10
Nu synes jeg tonen bliver for grov. Hver klub har deres måde at nå toppen på, der findes ingen forkerte... Pånær FC Morgensutternes som er helt fucked.

26 March 2015, 11:16
Enig med Sir Jesper Eschen, vi har hver vores metoder, dog vil nogen nå toppen hurtigere end andre... host host Jespers Prozez.

Synes fanmde også FC Morgensutternes strategi er helt fucked han fatter tydeligvis ingenting