FC Trophy Hunterz

Stærk første sæson!

Written 2 September 2014, 17:26

Efter en længere periode, hvor klubben ikke har deltaget i nogen liga eller haft nogle spillere på holdet, er FC Trophy Hunterz nu i gang igen. Der er blevet handlet en masse spillere, således at vi nu igen står med en bred og stærk trup, hvilket også afspejlede sig i første sæson efter den længere pause. Med en flot 2. plads i 6. division, betyder det at klubben nu spiller i 5. division, hvor niveauet er hævet en smule. På trods at et lidt højere niveau er forventningerne stadig meget høje. Vi forventer at klubben vil kunne ligge i toppen af ligaen, og har derfor også en målsætning om en top 3. placering.

Undervejs i første sæson fik stjerneangriberen Baler Kocin mulighed for at komme til en større klub, hvilket vi selvfølgelig ikke ville sætte en stopper for, idet han har et stort potentiale. Dette gav klubben et midlertidig problem, da vi nu stod uden angriber. Dog gav salget af Baler Kocin en del likvide midler, og vi var derfor også hurtigt på jagt efter en ny angriber. Dette resulterede i købet af Charalambos Bakirdzis, som har været en vigtig profil for holdet med hans 16 mål i 14 kampe.

Derudover har vi netop købt forstærkning på midtbanen. Vi har nemlig købt Andreas Kollias for 1,2 millioner. Han vil være en stor forstærkning på midtbanen, og vi forventer os, at de to ny indkøb vil kunne hjælpe holdet til tops.

Manager
Simon M. Pedersen

Comments

2 September 2014, 17:44
På vegne af Chelltenham Town FC vil jeg gerne ønske jer stort tillykke med klubbens nuværende succes! Held og lykke med den kommende sæson!

Simon M Pedersen 2 September 2014, 17:48
Vi her hos Trophy Hunterz er glade for jeres støtte, og håber selvfølgelig også på at Deres sæson bliver rigtig god.. Det kunne jo ske, at vi snart endte i samme pulje.

Donatello 2 September 2014, 18:12
Kære Simon!

Jeg vil gerne lykkeønske dig med sen stærke sæson, du udviser virkelig stor potentiale! Håber fremtiden ser lys ud! Vi ses på toppen!

Kh.

Lederstaben - AE

Simon M Pedersen 2 September 2014, 18:36
Jeg vil gerne takke mange gange på klubbens vegne. Lige nu tegner det til at vi kommer til at spille i samme pulje igen i næste sæson, hvilket jeg ser frem til!

Starter op igen søger unge talenter 12 November 2014, 14:21
Hej Simon.

det er et stykke tid siden at vi har hørt fra dig, følger dig eller nøje igennem sæsonerne og følger op på hvordan det går dig, bemærkede dog at du har etableret dig flot i 4 division hvilket du kun kan været stolt af og man må sige du får det maksimale ud af din trup og jeg er sikker på at du er den rette træner til at føre denne klub til sucses smiley

fortsat god vind frem over

Deenzaa.

Simon M Pedersen 17 November 2014, 12:55
Jeg takker mange gange! Har netop køb endnu en ny spiller til holdet, for at kunne rykke op i 3. division og forhåbentlig etablere mig selv, som en fast trup i 3. division.
Så snart det sker vil der komme en ny pressemeddelelse.

Jeg ser at du har ændret taktik til de helt unge spillere, hvilket virker som en meget spændende idé - glæder mig til at følge udviklingen!

M.v.h
FC Trophy Hunterz