FC Trophy Hunterz

Pausen er ovre!!

Written 23 March 2018, 19:18

Efter næsten 2 års pause grundet faldende motivation har FC Trophy Hunterz valgt at genoptage missionen om succes i den brasilianske liga. Inden pausen var klubben netop rykket ned fra 4. division.

Vi har nu sat os for at forsætte hvor vi slap. Klubben blev "kastet" ind i midten af 6. division, i slutningen af sæsonen, for 2 uger siden. Derfor formåede klubben ikke at rykke op med det samme til trods for at vi vandt samtlige kampe. Klubben tog dog revanche i den efterfølgende sæson, hvor klubben formåede af vinde alle 30 kampe. Vi sluttede dermed sæsonen af med 90 point og en målscore på +146 mål.

I nuværende sæson ligger klubben til at toppen 5. division og dermed fortsætte direkte op i 4. division. Vi er altså højst sandsynligt klar til at fortsætte præcis hvor vi slap for næsten 2 år siden.

Der har selvfølgelig været en hel del uro og rotationer i klubben efter pausen, men vi er så småt ved at have fundet den trup vi gerne vil have. Der har været en del store navne inde omkring klubben på det seneste. Bl.a. har forsvarsklippen Mick Gillespie været en del af holdet i en periode. Klubben er dog på jagt efter et forholdsvist ungt hold, hvorfor vi måtte lave en aftale med Mick om at sende ham videre og bidrage hos en anden lovende klub.

Vi glæder os til at se hvad den nærmeste fremtid bringer.

Comments