Christian Louboutin

Information - Første pressemeddelse

Written 28 July 2017, 19:12

Idag blev dagen, hvor første pressemeddelse kommer fra Christian Louboutin.

Jeg føler, at det er på tide, at jeg begynder at lave ugentlige pressemeddelelser for klubben. Tilbage for et halvt år siden i Januar 2017, så valgte jeg og klubben at lave en omstrukturering. Her blev det 4. divisionsholdet med ældre spillere omkring 30 år solgt, da vi ville fokusere på ungdommen og udvikling af spillere. Dette resulterede i, at der har været store opgraderinger i træningsfaciliteterne, der er gået fra at være stort baneanlæg til stort træningsanlæg - samtidig med spillerne er vokset og nu ligger solidt i 5 division.

Vores midlertidige delmål er at få klubbensspillerværdi op på 20.000.000 C, som vi regner med at ramme inden for de næste måneder. Som det ser ud lige nu, så ligger klubbensspillerværdi på 16.229.700 C, hvilket er mere end jeg havde forventet, da jeg for kun 3 måneder siden investerede 5.000.000 C i holdet.

Christian Louboutin er derfor nået til det punkt, hvor klubbensomstrukturering begynder at kunne mærkes. Jeg vil derfor fremover ved hver sæsonopdatering udgive en pressemeddelse med status på at nå holdets delmål og ugensudvikling ift. køb og salg af spillere samt opgraderinger.

Her hos Christian Louboutin vil vi fejre fremgangen med champagne og se frem til den spændende fremtid, som holdet og klubben går i møde.

- Christian Harding

Comments