Team Tossehoved

Tilbage til Virtual Manager!

Written 14 December 2017, 13:04

Jeg startede med Virtual Manager i 2008. Således har haft kendskab til spillet i lang tid.

Det har budt på en masse forskellige ting og erfaringer, både som moderator, forum admin og ikke mindst manager.

Nu vil jeg prøve at se om jeg kan finde tiden til spillet igen og skabe lidt sjov for mig selv.

Jeg vil først og fremmest bruge noget tid på forummet, hvor jeg vil prøve at finde ud af hvad fanden alle de her ændringer siden jeg startede for 9 års siden betyder for selv gameplayet. Det handler altid om at man kender til det man laver og det får man kun ved at lære det.

På mange måder er det ærgerligt at man ikke kan holde en pause fra spillet og vende tilbage uden at skulle sætte sig ind i spillet og lære mange ting fra bunden, men det er også det der giver Virtual Manager noget charme.

Nå!

Til det det handler om:
Jeg har købt nogle unge spillere, der er ingen fremtid i dem eller noget, det er udelukkende for at sørge for at der kommer penge ind til klubben, selv hvis jeg kun har tid til at være aktiv en-to-tre gange om ugen.
Jeg er endnu ikke dedikeret til at smide rigtige penge i klubben i form af vman-licens, det vil jeg først når jeg har forstået systemet og kan lave nogle favorable handler.

Så indtil videre sker der en usynlig proces med en manager der skal lære systemet at kende og derefter vil Team Tossehoved være at finde i handlerne og forhåbentlig i toppen af ligaerne igen.

Mvh.

Sebastian Nygaard

Comments