Astronit

Fremad på ny!

Written 21 June 2013, 15:21

Astronit har igennem længere tid stået mere eller mindre stille. Der har hverken været drømme eller ambitioner på bordet. Det kommer der nu!

Klubbens bestyrelse har i samarbejde med Manager Madsen udfærdiget nogle langsigtede ambitioner og opsat et succeskriterie for disse.

I første omgang gælder det en mere kortsigtet målsætning: At få opbygget en stærk holdopstilling med solide og stabile kræfter.
Succeskriteriet for denne målsætning, skal kunne aflæses ud fra klubbens vifarank-udvikling. Er den henholdsvis opadgående, stabil eller nedadgående? Succes opnås ved en opadgående vifarank-udvikling. Ydermere handler det om for Manager Madsen, at fastholde en vindermentalitet og et godt teamwork hos spillerne.

En anden, langsigtet målsætning, er at få Astronit bragt til tops i den amerikanske fodboldverden. Med andre ord er målsætningen at få klubben op i den bedste række, Major League Soccer.
Succeskriteriet for denne målsætning er, at klubben rykker op i Major League Soccer og så vidt muligt bliver over nedrykningsstregen. Sidst nævnte er ikke et krav for succes, men vil i den grad kunne bringe glæde til klubbens fans, bestyrelse, spillere, manager m.fl.

Status for ambitioner:
Som mange af klubbens fans allerede har bemærket, er der virkelig blevet "fyrret op under kedlerne" igen. Der er sat kurs fuld fart fremad!
For to sæsoner siden vandt Astronit guld i 6. division, pulje 27 og rykkede dermed op. Sæsonen efter blev det til sølv i 5. division, pulje 14 og oprykning til 4. division, pulje 7, hvor Astronit på nuværende tidspunkt ligger til oprykning.
Alt dette er i sig selv ikke nogen flot præstation, men det viser en udvikling i klubben som peger i retning af noget større.

Comments