Astronit

Oprykning!

Written 18 December 2011, 13:04

Det er kun ganske få uger siden Astronit igen så morgendagens lys. I godt et år har klubben været på standby uden noget egentligt formål andet end at holde lyset tændt.

Astronit spiller nu i 4. division, pulje 1 i Skotland og er på godt en uge rykket ca. 2300 pladser op ad vifarank-listen. Nuværende placering på vifarank-listen er #1673 med 13365 vifapoint.
Sæsonens sidste kamp mangler endnu at blive spillet, men allerede nu kan Astronit vide sig sikker på en 1. plads i 4. division, pulje 1 (Skotland)

Oprykningen fra sidste sæson i 5. division, pulje 1 (Skotland) kom som lidt af en overraskelse for både manager og fans i klubben. Med nød og næppe fik Astronit sneget sig foran Aber RFC og landede dermed på 2. pladsen med 68 point, som betød oprykning for Astronit. Det var til stor glæde for både manager og sponsor, der straks belønnede klubben med en lille bonus.

Antal spillere: 17
Samlet spillerværdi: 50.037.419 Credits
Balance: 13.790.852 Credits

Næste sæson kan Astronit se frem til at møde nye udfordringer og kampe i 3. division, pulje 1 (Skotland). Manager Madsen udtaler sig således:
"Jeg ser det som en kæmpe sejr at spillerne har knoklet så hårdt for at vinde Astronit's ære tilbage. Det er klart at den kommende sæson vil blive en kæmpe udfordring for holdet, fysisk og mentalt, men jeg tror på at med dén vinderindstilling, som holdet har nu kan det kun blive en succes at spille i 3. division, pulje 1 (Skotland)."

Mvh. Madsen

Comments