Dynamo Tinghøj

Generationsskifte i Dynamo Tinghøj

Written 30 September 2014, 16:35

Fem spillere fra Dynamo Tinghøj' Talentcenter vil i næste sæson indgå i førsteholdstruppen. Flere stjerne kan være på vej væk.

John Meldgaard Nielsen er blevet kritiseret for ikke at skabe nok potentielle førsteholdsspillere på Dynamo Tinghøj' Talentcenter, men det ser nu ud til at ændre sig. Manager Claus Jessen er i hvert fald klar til at indrage flere af talenterne i fremtidsplanerne.

Mamdooh Sanaz, Borgthor Erlingsson og Jerry Capero har alle kontraktudløb efter sæsonen, ligesom flere andre ældre spillere kan være på vej ud. Hvad der sker, træffes der dog først en beslutning om i de kommende uger.

- Vi har god tid, for sæsonen slutter Søndag, mens vi først starter Mandag, så vi har hele ugen til at træffe en beslutning angående spillerne, hvis kontrakter udløber, siger Jessen.

- Det eneste sikre er, at der i næste sæson vil være fem spillere fra Talentcenteret i førsteholdstruppen, fordi de fortjerner det.

- Nogle spillere skifter måske væk, fordi vi ønsker at styrke centeret, hvor vi har gode unge spillere, og det er på tide at få dem op i truppen.

Comments