Gundsølille superstars

Status i Gundsølille Superstars

Written 18 April 2014, 13:53

Gundsølille Superstars må i dag sige farvel til vores målmand, Edson David Ambriz, 34 og 22 dage gammel, på 2089 stats. Dette vil være et stort tab for klubben, da jeg i en lang periode har holdt fokus på at fremavle egne talenter i klubben, med enkelte indkøb af unge talenter.
I den kommende holdopstilling vil startopstillingen indeholde 6 spillere fra eget talentprogram, hvilket har klubben er stolt over at kunne spille med. Gundsølille har er en klub på nuværende tidpunkt tæt på at lave et stort generationsskift, da vi har 6 spillere på 32 år eller derover udover Ambriz, som vi mister i dag.

Gundsølille er ellers stolte over at have stamspillere der aldrig er set højere, men der er store talenter på vej op, med enkelte spillere der lige går an i forhold til deres alder. I Gundsølille ved vi at der er store forventninger fra trænere og manager om at holdet gerne skulle kunne holde sig i top 8 i 3. Division, til trods for at på nuværende hold ligger godt til med en 9. plads i 2. Division og 7 point ned til nedrykning. Men vi ved hvor meget en målmand betyder her i spillet, og der er en forskel til vores målmand af egen avl, Danny Villensgård på 1007 stats i en alder af 23 år og 25 dage.

Gundsølille har for 2 måneder siden måtte sige farvel til vores ene angriber i højre side og Frank Donovan som var defensiv midt. Sidstnævnte er dog stadig træner i Gundsølille. Det samme galt for et halvt år siden med vores offensive midt, Jorge Toga. Vi er glade for at have trænere fra egen spillertrup, som forstår vores spil.

Grunden til at vores talentprogram har været i fokus ville kunne ses i næste uge, hvor vi opgraderer vores træningsanlæg til et professionelt træninganlæg.
Derefter vil Gundsølilles fokus ligge i følgende:

1. At opgraderer de to længdesider på stadion, så vores stadion vil kunne rumme 20.000 siddepladser. Dette vil dog koste omkring 8 mill, hvilket vil tage et par måneder at tjene ind.

2. At opgraderer fysioanlæg til speciallæger og måske vmanlab derefter.

3. At tjene penge ind til at kunne købe de rigtige talenter, så Gundsølille kan have en kommende talentmasse til at kunne præstere i 1. Division og/eller videresælge spillere så vi kan købe et verdensklasse træningsanlæg.
Dette kræver dog som minimum at holdet som minimum kan spille i top 5 i 3. Division.

Comments