Gundsølille superstars

Gode tider i Gundsølille

Written 2 February 2016, 13:52

For 2 uger siden, er min absolutte bedste spiller, Franz Staubel, gået på pension. Han har spillet 1514 kampe for klubben, og har scoret 514 mål for klubben. Det er ikke rekorden, men den indflydelse Staubel har haft er ikke til at beskrive. Han var fyren, der kunne afgøre store og vigtige kampe mod bedre hold, så der kom mål på tavlen. Han var vurderet til 82. Jeg har købt Sylvian Roupardin, på 28 år, til at overtage angrebet i stedet. Dette passer bedst i aldersgruppen til de andre, dog blandt de yngste på 1. holdet. Han forventer jeg mig en del af, og håber at den næste 1 1/2 måneder kan bidrage til at ligge i 2. division i Grækenland. Et par enkelte nedrykninger til 3. division, med krav til oprykning sæsonen efter, kan nok ikke undgås. Men om en måned vil jeg håbe på at kunne ligge fast i 2. division i minimum en måned, da usikkerheden omkring hvornår de næste spillere går på pension. Indtil videre er Gundsølille i gang med den 5. sæson i stadig i 2. Division i Grækenland.
Når de næste går på pension, vil jeg ikke købe nye spillere ind, der vil overgangen af mit 2. hold tage over.
Da Staubel sluttede om mandagen, så nåede 1. holdet at overleve 2. division med en sikkert pointforskel ned til nedrykning.

Mit nuværende 2. hold forventes der meget af, da mit træningsanlæg ikke kan blive bedre. Men alle har ikke fulgt det bedste træningsanlæg. Når alle på mit nuværende 1. hold er væk på pension, så vil kravet være blandt pengepræmierne i 3. division, og når de er blevet markant bedre, så vil jeg forvente en top 5 placering i 2. division. Men tiden er usikker, og jeg håber på at samle penge nok ind til at kunne købe gode spillere til at kunne overtage for mit nuværende 2.hold.

Mvh. Tobias Carlsen, Manager i Gundsølille Superstars.

Comments