Purple Ravens

77 km/h

Written 4 September 2022, 18:28

Det er den registrerede topfart på en ravn. Det er meget hurtigt. Det bliver den kommende sæson også. Forberedelserne har stået på i godt en uge, og nu er flokken tilbage på fuld blus med fart i vingerne.

Målsætningen for den kommende sæson er klar. 30 kampe skal spilles for seniorholdet. Det skal udløse 30 sejre og de maksimale 90 point. Vi skal gerne op og score en 130 mål eller deromkring før vi er tilfredse. Den forventede topscorer, ikke bare for holdet, ikke bare for ligaen, ikke bare for Italien, men for hele verden, er klasseangriberen Elxan Valehoglu, det forventes at han vil fuldstændig splitte samtlige forsvar ad i atomer. Han har format uden lige.

Hvad angår ungdomsholdet så er ambitionerne at spillerne udvikler sig i den rigtige retning. Vi skal op og danse en smule, men formålet er slet ikke at der skal løftes trofæer eller at vi skal rykke op. Det er sekundært. Det primære er at udviklingskurven flasker sig helt perfekt for spillerne, at de holder sig skadesfri, at de træner som en drøm osv. Og så skal de selvfølgelig ud og vise vingerne frem! De er unge, de er friske, vi skal da se noget af det til kamp også! Gøre et godt indtryk så man forhåbentligt senere kan blive forfremmet til seniorholdet. Så kan man ikke optræde jammerligt på banen. Så det skal nok blive fantastisk.


Håbet er også at gøre en fin figur i Newcomers Cup som seniorholdet skal deltage i. Hvis lodtrækningerne ser fornuftig ud kan vi godt vinde et par kampe og gøre et stort indtryk på hele verden der sidder og kigger med. Og hvis man først går rigtig dybt og kæmper der hvor det er sjovt at kæmpe med, ja så kan alt jo ske. Specielt med en spiller som Valehoglu, han er jo fuldstændig ustoppelig, umuligt at have med at gøre. Ingen forsvar har rigtig nogen løsning, så snart han har bolden i fødderne så trækker han ind i banen hvor han er stærkest, smider alle mand der jagter ham, og så brager han bolden ind som den aldrig er blevet braget ind før. Fuldstændig fantastisk, elastisk.


- Ravnen

Comments

Roger Djokovic 5 September 2022, 21:04
(; Let's go Ravens let's go!!! Game an

Hr H 5 September 2022, 21:16
Der er fart på. Lykke til ravnen, med lidt held bliver det helt elastisk