Purple Ravens

Jammerligt

Written 5 September 2022, 19:41

OFFSIDE!

Sådan lød det samstemmigt da ravnene indkasserede et yderst ufortjent mål.

Når det så er sagt så var det en jammerlig præstation i 1. runde af Newcomers Cup hvor vi var tæt på at levere en kæmpe sensation der ville have sendt chokbølger igennem hele verden. Et knebent nederlag på 3-2 blev det til imod Team Aries.

Et stærkt hold Aries troppede op med her til eftermiddag. Det kunne godt ligne holdet der gik hele vejen til det fornemmeste metal.

I pausen siger jeg til spillerne: Der er intet nyt i den måde de spiller på - overhovedet - vi vidste jo godt de ville prøve at slå de her bolde, det er det eneste de kan. Når vi har set de gør klar til det der, så falder vores bagkæde bare automatisk 4-5 meter. Men når vores bagkæde falder, så er det altså super vigtigt at vores midtbane falder med. Fordi ellers bliver der det enormt store rum foran dem på den der anden bold der. Så i bliver nødt til at falde med ned. Omvendt når det så er vi kører fremad, kom nu ind og køre på nogen af de her wingbacks, hold nu kæft mand, de kan jo ikke løbe. Det eneste han kan derinde er at han har et fantastisk ben, når han får muligheden så skal han nok slå de bolde der, men hvis vi kommer op til ham og siger klap så skal han nok stoppe.


Og så skal jeg ellers lige love for at drengene diskede op med et brag af en anden halvleg.

Comments

Roger Djokovic 5 September 2022, 21:05
VAR???? HMMM

Hr H 5 September 2022, 21:12
Hold da kæft, hvor er det i den grad ufortjent. Men samtidigt yderst fortjent. Det enorme rum mellem kæderne, er noget træneren burde have terpet dag og nat, da man jo ved at Team Aries ikke kan andet!
Og ham den høje, han ka' slet ik spille jo! Fortæl ham det! fortæl ham, at han er en katastrofe.

Natteravnen 5 September 2022, 21:13
Fuldstændig og aldeles enig, det er på tide VAR bliver indført, og det kan kun gå for langsomt. Enhver kan med det blotte øje se at han var tydeligt offside.

-- 6 September 2022, 08:03
@Højmark – elsker at du har lagt mærke til den gode afstand smiley

Tak for kampen. Sorry at jeg lidt 'ufortjent' er med i Newscomers, men en pokal er jo en pokal smiley

Natteravnen 6 September 2022, 11:46
@Aries - God kamp min dreng, jeg er sikker på du går hele vejen (igen). Når bitterheden og skuffelsen over at tabe lige er rystet af, så kan jeg sagtens holde med dig.


- Ravnen