Purple Ravens

En tapper generalissimus

Written 11 September 2022, 19:14

HOP OUT THE FOUR DOOR WITH A .44 IT WAS: ONE, TWO, THREE AND FOUR

Den ene halvdel tænker nok: Hvad fabler han dog om for nuværende? Den anden halvdel tænker: Han snakker da om My Man, Asznee

Sagen er en lidt anden! Vi siger farvel til pastaens land og flyver mod Land of The Free, Land of The Brave. I dette land er det særdeles vigtig at man altid er beredt, at man altid er årvågen. Vi skal være klar til at skyde med skarpt; ikke med en .44, men med den lille runde.

Men for lige at runde Italien af først. Målsætningen var klar: I denne sæson skulle vi præstere at vinde alle 30 ligakampe og opnå de maksimale 90 point. Det var selvfølgelig meget ambitiøst. Men vi indfriede de tårnhøje forventninger, og vi fik det til at se nemt ud med en målscorer på 155-0. Vi ved ikke hvad det vil sige at hente bolden i eget net.

I cupsne gik det anderledes. Vi var uheldige med lodtrækningerne og mødte nogle stærke modstandere i 1. runde. I Coppa Italia tabte vi til FKJ Juventus med 0-2 (Runde 2 da vi sad over i Runde 1). I Newcomers Cup tabte vi snævert til de forsvarende mestre Team Aries med 3-2. Ungdomsholdet røg også ud i 1. runde af Coppa Italia men det var også som forventet, ingen forhåbninger om noget herfra. Dog hentede de unge ravne det første ungdomstrofæ hjem til klubben med en flot flot 3. plads i ligaen.

Hvad angår USA, så har det tidligere været ledet af den største leder i verdenshistorien, og vil formentlig blive det igen, når Donald John Trump står til at vinde det nært forestående valg.

Hans evner som leder er måske kun tangeret af den tapre hærfører Hannibal. Vi skal tilbage til 200 år før kristi fødsel. På dette tidspunkt var Hannibal feltherre for Karthagos (det som nu kendes som Tunesien geografisk). Her tog Hannibal et træk som ingen havde set komme. Han valgte at marchere hele sin hær, inklusive elefanter, igennem alperne for at ramme Rom fra nord. Her troede romerne at de var i sikkerhed, fordi de aldrig havde forestillet sig at Hannibal kunne finde på at krydse alperne. Den romerske hær i den nordlige del af den italienske halvø blev fuldstændig udraderet.

Over de næste 15 år døde cirka en million mennesker i dette blodige slag. Da Hannibals hær nåede til det nordlige afrika blev de dog slået tilbage af romerne, og de tabte, og dette blev afslutningen på den anden puniske krig. Den tredje puniske krig endte med den definitive udslettelse af Karthagos (som ellers var en stor handelsby, og det var netop uenighederne mellem de to handelsbyer Rom og Karthago der ledte dem i krig med hinanden)

Men Hannibals tapperhed og mod vil altid være cementeret i historien som noget af det største. Han overvandt oddsene som kæmpe underdog, og gjorde det ingen havde forventet han ville gøre. Han trodsede det ukrydselige terræn, i særdeleshed
taget i betragtning af at han havde elefanter med i de højdemeter, og gjorde det umulige. Det er denne tapperhed, det er denne villighed, det er denne ærgerrighed, det er dette mod vi skal udvise her i Amerika. Vi gjorde det i Rom. Nu skal vi være Hannibals Ravne i Washington.

Comments

MC Glatnakke 11 September 2022, 19:18
Mange tak og tillykke og hvad har du egentlig smiley jeg vil også benytte min taletid til at at stille spørgsmålstegn ved mit manglende logo? Hvad har i

Natteravnen 11 September 2022, 19:21
Jeg håber dit logo bliver godkendt snarligt smiley Det vil virkelig klæde dig.


Mvh
Ravnen

Roger Djokovic 11 September 2022, 21:25
U wan sum scottie smiley

Hr H 12 September 2022, 09:43
Hold tight Asznee

Hr H 12 September 2022, 09:45
Movin' that cornflakes
(Rice Krispies)