Eyolf

Fremtiden ser lys ud!

Written 24 September 2006, 00:44

Klubben har spenderet mange millioner i den seneste tid på spillere... det er blevet til følgende: 1 keeper, 1 Forsvar, 2 Midtbaner, 2 Angribere!

Holdet har nu 3xxx supportere, hvilket skulle være nok til at fylde stadionet på 10 000 pladser - manager Aagaard tror endda på at de vil kunne fylde et endnu større stadion, derfor rapporteres der om en stadion udviddelse til 13 000 pladser, når klubben igen har fået lidt millioner i kassen!

Investorene er oven ud lykkelige, og det forventes også at Remmerstrand CF i næste sæson vil kæmpe med i toppen af Serie 1 - og om 4-5 sæsoner vil have holdet der kan rykke op i Danmarks-serien der er klubbens helt store mål!

Manager Aagaard, udtaler til pressen: "Vi har hele tiden haft en ambition om at rykke op i Danmarks-serien, og nu ser det ud til at det snart vil kune lykkes - vi har et ungt hold der udvikler sig i høj fart, derfor vil vi om 4-5 sæsoner, have et hold der har udviklet sig så meget, at vi kan tage guldet i Serie 1 og dermed rykke op i DK-serien! Vi går en stor tid i møde"

Comments