Eyolf

Chok-Underskud i RCF

Written 18 April 2007, 13:17

Her gik man og troede Nr. Nissum fB havde styr på sagerne, man havde brugt 25 millioner på ny træning, og smidt 5-6 millioner efter nye og træningsklare talenter!

Hvem havde forestillet sig at økonomien fejlede noget?

Aagaard stilte sig dog frem i dag og fortalte den mest Chorkerende nyhed i klubbens relativ korte historie!

Efter 2-3 uger hvor vi valgte at trække os ud af alt liga-fodbold, som protest mod formfaldende, havde vi også 2-3 uger uden nogen form for indtægt, og kun udgifter!

Dette medførte at vi kun havde udgifter, og disse udgifter sled hårdt på kassen, vi valgte at fyre alle trænere, talentspejdere, læger hele lortet ud over en træner til talenterne... For at spare!

Men lige vidt hjalp det!

Stadionet er 40% smadret, og en reperation vil koste 1 million, der er 5 dage til store lønningsdag, vi regner med en udgift på 500-750 tusinde... Alle disse penge ca. 1,6 millioner er penge vi ikke har!

Kassen siger nu: - 1,7 millioner, så alle kolegaer, træk jer aldrig ud af ligafodbold, det er det dummeste i kan gøre!

Lige PT er der tale om at en Fransk Investore, vil rede klubben, der er dog krav i denne aftale, RCF må tænke over: Blandt andet, klubnavnet skal skiftes, Hans navn skal nævnes mindst 10 steder i klubprofilen, og han vil have en spiller opdøbt efter sig selv!

Som det ser ud nu er der ingen anden udvej, end at skrive kontrakt med Den franske investore, og så ser det ud til at RCF's dage som en selvstændig og loyal klub er talte!

et sidste desperate forsøg fra Managerens side, er at Fremtidens Bomber Fensers Kezmann er sat til salg for 1 million, så er der måske lidt penge at hente der...

Investoren har sat deadline til om 5 dage, så der vil RCF's skæbne blive afgjort!

Comments