FSV Föhlen

Fohlens IF Års Pressemeddelse.

Written 2 January 2008, 18:57

Fohlens IF Års Pressemeddelse.
Efter mere end 750 dage på vman, har klubben her efter nytår valgt at publicer den første pressemeddelelse i Klubbens 2½ års historie.
Presse meddelelsen vil indeholde Følgende punkter:
- Hvad klubben har opnået gennem 2½ år.
- Hvad vi forventer at opnå i det nye år
- Klub navn skifte
- Venskabsklubber
- Vmania – Tegneserien
Hvad klubben har opnået gennem 2½ år.
Fohlen IF har nu været online på Vman.dk igennem 2½ år, det har været både triste & lyse stunder. Klubben har bl.a. oplevet at være mere eller mindre ”Uaktiv” gennem det meste af 2006 – det blev kun til undermiddel præstationer det år. Gennem 2007 har Fohlen IF vokset sig støre bl.a. ved hjælp af en meget aktiv salgstaktik i slutningen af det Vman(1) versionen. Klubben havde et af de bedste Statsmæssige hold i starten af den nye version ”Det blev endda til en sæson i Bundesligaen” Herefter valgte Bestyrelsen (CK) at lade holdet omdanne til et talenthold og opgrader træningsfaciliteterne.
opnået i detaljer 2005-2007
- bedste Vifa rank: 187
- Bedste spiller ever: Stellan Smarks (pen)
- Bedste spiller pt: Tommy Sloth Nielsen
- stadion: 9423
- flest supporter ever: 4800
- supporter pt: 842

Hvad vi forventer at opnå i det nye år
overordnet mål for 2008
Fohlen IF mål for årg. 2008 er at skabe et ungdomshold der kan kæmpe blandt de bedste. Træningsanlægget skal opgraders helt, og stadion skal udvides med 10.000 pladser.

nuværende mål for januar/febuar
Inden for de næste 2 mdr. forventes der at samtlige talenter skal være uklækket til WKS.
Klub navn skifte
BMG [FOHLEN IF] valgte at skifte navn efter at Rasmus udskiftede vman(1) til Vman(2) Navnet FOHLEN betyder FØL og er ”Borrusia M`gladbachs” support gruppe. (Hold i den tyske liga)

Maskotten Futte
Kort før det nye år havde JOJ (JAY) lavet et fint logo med et sødt FØL i, det stod hurtigt klart at Føllet skulle være FOHLEN IF maskot for år 2008. Da Navnet ikke var så nemt at finde til Føllet, røg det op til opstemning som blev talt op og afgjort d. 2008-01-01. Resultatet blev futte:

http://i88.photobucket.com/albums/k189/JayJay_999/smileys/baby20horse.gif[/IMG]


Venskabsklubber 2007
Året 2007. Blev et år hvor FOHLEN & Ansvarshavende Manager CK. Fik en masse nye Venner på Vman.dk blandt dem er: JOJ, Mølle Holdet, Emelec, FC Vangen, Hogvarts, Team Weckl., Olympigue De Marseille, Dreamers FC m.m.
En venskabsklub jeg gerne vil uddele en særligt tak til er: Drumchamps som jeg efterhånden har fået et rigtig godt venskab med. Jeg lærte Drumchamps at kende under et Projekt ”VmanNews” som skulle være en vman-relaterne avis. Sinde hen har jeg snakket meget med Drumchamps på msn da vi har mange fælles interesser. TAK FOR ET GODT VENSKABSÅR DRUM smiley

Vmania – Tegneserien

Som nogen nok ved startede Vmania for 2 måneder siden. Der er ikke sket ret meget gennem december måneden, da ingen har haft tid til det, men vi forventer at fortsætte Projektet til næste år os. Dog med lidt mere frie rammer for crewet, derudover vil tegneserien Komme en gang om måneden.








Comments