La Nacuary

Året der gik - 2020

Written 6 January 2021, 11:17

Tilbageblik på 2020
Inspireret af mange andre dygtige managers, føler jeg også for at komme med et lille tilbageblik på året der gik i La Nacuary.
Egentlig et år, hvor jeg ikke havde tænkt de store tanker. Planen var bare at hoppe fra land til land, vinde begge de nationale turneringer, og så videre igen. Alligevel hygget jeg mig i flere lande, så jeg blev hængende, så det ikke gået så stærkt som jeg havde tænkt, så den mission fortsætter i 2021.
Transfermæssigt havde jeg ikke de store planer heller, min plan har hele tiden været, og er stadig, at købe etableret første divisions spillere i en alder fra 28-30 år, og så skippe dem afsted for en lille sum omkring deres 33-års fødselsdag, inden de går på pension, men stadig have det økonomiske overblik, selvom det nok har kørt med et lille underskud.
Det har også været et år, hvor jeg er kommet lidt ind i maskinrummet. Den 16. juni 2019 blev jeg ”ansat” som moderator, et job jeg synes var vigtigt og havde tiden tid til. Den 23. marts 2020 blev jeg så en del af crewet i en rolle cheathunter. Jeg må indrømme at det stjal en del tid i starten, og fjernet fokus fra mit hold et par måneder.

Pokaler
Jeg har fået hvad jeg kunne forvente med de spillere og det budget jeg kører med, så jeg kan som sådan ikke klage. Det kan dog irritere mig at jeg kun vandt 3 doubles.

----------------------------------------------------


- Serie A: 1
- Scottish Premier League: 4
- Portuguese League: 5
- Allsvenskan: 5
- Eredivisie: 3
- Ligue 1: 3
- Die Bundesliga: 3

- Coppa Italia: 1
- Scottish Cup: 4
- Cup of Portugal: 1
- Svenska Cupen: 1
- KNVB Beker: 3
- Coupe De France: 2
- DFB-Pokal: 2

- Super Cup: 2
- Virtuel Manager World Cup: 3
----------------------------------------------------


- Serie A: 2
- Scottish Premier League: 3
- Portuguese League: 4
- Eredivisie: 2
- Ligue 1: 2
- Die Bundesliga: 1

- Coppa Italia: 1
- Scottish Cup: 2
- Cup of Portugal: 1
- Coupe De France: 1
- DFB-Pokal: 1

- Super Cup: 2
- Virtuel Manager World Cup: 2
----------------------------------------------------


- Scottish Premier League: 2
- Portuguese League: 2
- Eredivisie: 2
- Ligue 1: 1
----------------------------------------------------


Sverige – Uge 29
Frankrig – Uge 43
Tyskland – Uge 52
----------------------------------------------------
Nedenstående en lille optælling af de forskellige pokaler. Som stabil top 20 klub igennem året, kan jeg ikke tillade mig at være utilfreds, selvom der er lang vej op til toppen. Jeg må erkende at der er klubber over mig som gør det vanvittig godt, og som på nuværende tidspunkt ikke er opnåeligt for mig, måske på længere sigt.

I alt blev der hentet 45 liga-pokaler
24 (Delt 8.plads med Whitehawks overall)
14 (5. plads overall)
7 (Delt 19. plads med Lowestoft Town overall)
----------------------------------------------------
I alt blev der hentet 28 cup-pokaler
18 (Delt 9.plads med Whitehawks overall)
10 (Delt 7. plads med Team Aries, FC John John & Camoni overall)
----------------------------------------------------
Så alt i alt, 73 pokaler.
42
24
7

Ungdomshold
Som crewmedlem fik jeg allerede ungdomshold 2019-39 – ikke fordi jeg ville gøre det store, men blot tjekke for fejl og mangler. Her efter alle har fået det, så tænkte jeg at jeg også ville udnytte funktionen. I juni & juli valgte jeg at købe et hold 15-årige for samlet 215 millioner, med henblik på at træne dem op, forhåbentlig spille med om pokalerne i ungdomsligaen og på længere sigt være en del af førsteholdstruppen. Jeg har dog stadig valgt at transferliste mine unge spillere, men kun med en pæn profit. Det har resulteret i 2 salg siden jeg købte, med en profit på henholdsvis 9,5 millioner & 12,5 millioner.
2020 var igen et år hvor det store hjemmelavet talent udeblev. Det bedste skud i 2020 blev Tony Dursley – Jeg håber du bliver til noget stort, og har måske lidt fortrudt jeg solgte dig.

2021 – Hvad skal der ske?
Ja, planen er sådan set bare at fortsætte stilen. Hoppe lidt fra land til land, indtil alle pokaler er vundet, og så ellers bare finde fodfæste i en hyggelig og overkommelig liga. Jeg håber mit ungdomshold om et måneds tid, kan begynde at spille med om pokaler, og at de om et halvt års tid kan begynde at få kampe for førsteholdet.
Transfermæssigt tænker jeg at kører samme taktik, og bevare min status som stabil top-20 klub. Jeg håber at jeg med et utrolig heldigt natteprogram, at jeg kan komme op og få min belønning for at være kommet i top-3.
Det hele skal selvfølgelig ske med en økonomisk ansvarlighed. Jeg har en stabil økonomi, og kan sagtens tåle et par tidlige pensioner, men planen er ikke at vækste helt vildt, men holde økonomien stabil.
Jeg kan dog ikke udelukke at få lyst til at købe et nyt kuld unge mennesker, når de nuværende bliver for gamle, men det er stadig under overvejelse.

Sidst men ikke mindst, lad mig gøre lidt reklame for Quidditch Cup, som jeg også planlægger at fortsætte med i 2021. En super hyggelig turnering, så hvad enten du mangler venskabskampe, eller bare har lyst til et hyggeligt vman fællesskab, så plejer det at være rigtig hyggeligt.
https://www.virtualmanager.com/forums/da/quidditch-cup

Rigtig god bagjul og godt nytår.
Rasmus

Comments

Professor Flitwick 6 January 2021, 13:33
Fed læsning Rasmus! Og flot år! Hvor dit Quidditch Cup trofræ henne? smiley

En Hovedstad - En klub 8 January 2021, 17:22
Det er god læsning, og et imponerende år du har haft...
Rigtig flot gået !
Mvh Per