Fc FSB

Stabiliteten søges

Written 4 July 2017, 20:25

Efter en fremragende 2017-25 sæson 2017-25, hvor det blev til en stensikker oprykning, gik virkeligheden op for drengene og mig, da vi skulle op og prøve kræfter med hold fra 4.divisionen. Det var fra start en kamp om overlevelse, men i sidste ende formåede vi ikke at fastholde den målsætning og måtte igen en tur ned i 5.division.

Her er vi efter 9 kampe kommet rigtig godt fra start med 9 kampe, 9 sejre og kun fået ét mål i mod os. Jeg kan mærke at drengene er blevet mere modne efter turen op i 4.division og de bliver bedre dag for dag.

Vi har en ambition om igen at slutte som stensikker 1'er i denne sæson og på nuværende tidspunkt ser jeg kun Udinese FM som en potentiel trussel til denne målsætning.

Næste pressemeddelelse bliver på søndag d.9, hvor jeg vil samle op på denne sæson og kommentere på rygter omkring opgradering af vores træningsanlæg.

/Frederik Skøtt

Comments

Bookmakeren 1 April 2018, 22:05
"Nu har jeg ventet i snart 9 måneder på at høre, hvorledes de omtalte rygter vedrørende opgradering af klubbens træningsanlæg holder vand - men der forelægger desværre stadig intet nyt i den omstridte sag", udtalte en yderst skuffet manager for Real Oviedo på dagens pressemøde! Klubben overvejer at indberette sagen til disciplinærvalget, hvorfra næste kapitel i sagen i så fald vil behandles for lukkede døre!