Pers LØVER

Hvad sker der ?

Written 30 October 2022, 11:14

Der har været stort drama i bestyrelsen og for investorer i klubben..
Derfor var der i går 29.10.2022 indkaldt til bestyrelsesmøde på den 14. årsjubilæumsdag for klubben og manager Don J. og der var en masse punkter på dagsordenen:
1. Fremtid
2. Nuværende status i hierarkiet
3. Udvikling
4. Økonomisk status
5. Fie` indlæg
6. Don J. undskyldning for Fie`s indlæg
7. Grillmesters opdatering
8. Afsluttende opsummering af fremtidig strategi
Alle punkter blev blev gennemgået et efter et og det endte med at blive en lang nat.. Det kunne dog samles til denne presse meddelelse som det enstemmigt blev vedtaget at offentliggøre..
Don J udtaler:
Vi står med en masse ungt talent.. Det er dyrt i forhold til store udgifter i forhold til at betale udgifter for et stort stadion der ikke bliver udnyttet og en stor lønudgift der ikke bliver tilbagebetalt via tilsvarende indtægter...
Altså vi skal ikke rode rundt i 3. division, hverken med vores seniorhold eller ungdomshold.. Det er vores klub trods alt for stor til.. Vi skal blande os i toppen begge steder ! Og på den måde få økonomien til at hænge bedre sammen..
Vi står foran en periode, hvor vi må samle potentialet til at skabe et seniorhold
der kan gå hele vejen..
Vi har stort set hele potentialet samlet over begge trupper, men det skal samles på et seniorhold der arbejder sig op fra hvor det er til at spille i toppen af Premier League, som vi skifter til Søndag (altså England ikke Premier League) Ud over at skulle spille i toppen der skal den manglende titel FA Cup også sikres uanset hvor længe eller hvor dyrt det måtte blive..
Der er gode spillere med potentiale der vil blive frasortere og solgt i procesessen for at samle det bedste, og der vil blive indkøbt de få manglende spillere til seniortruppen for at skabe rette fundament..
Der vil også blive kigget på ungdomstruppen for at sikre et vist niveau..
Fie`s Indlæg:
Hendes lange naturligt blonde hår er samlet i rottehaler idag.. Hun er i klædt en stram top ( Mærket Tommy Pilfinger ) der fremhæver de store bryster.. ( betalt af Don J tidligere ) En meget kort nederdel ( nogle ville kalde den hulkort ) Der fremhæver de lange slanke brune ben !
Altså udover at jeg absolut er nødt til at tage tilbage til Spanien efter at min mand har taget en beslutning om et skifte til først Skotland og nu England og endda uden at diskutere det med mig !
Så har jeg booket en tur til Tenerife...
Men jeg er i øvrigt bare glad for den nye strategi.. Og snarest diskutere/eller informere jeg min mand om hvor det virkelige potentiale i de unge spillere ligger...
Og jeg glæder mig til en masse unge fans på lægterne.. Hun informerer samtidig om at hun har planer om at gæsteoptræde som cheerleader
https://youtu.be/jGflUbPQfW8
Don J tager over og med himmelvendte øjne, og udtaler at også han glæder sig til at få rette potentiale på plads og også glæder sig til flere fans på lægterne..
Han virker ikke til at være tynget af at Fie har booket en tur til Tenerife for at brune sine ben smiley
Grillmesters indlæg:
Jeg er super glad for de nye udmeldinger... Jeg har i en periode været nødt til at arbejde med nye tiltag og afprøve nye produkter udover supergriller, karrygriller og hvidløgsgriller og iskolde fadøl..
Afprøvet er lune hånddeller, delle- og bøfsandwich, kebab, falafel og græsk yougurt.. Samtidig har jeg måtte have overtid i fælledparken, 5 timer - 3 timer før og 2 timer efter hver kamp de seneste mange sæsoner..
Jeg glæder mig oprigtigt til de nye tider.. Men det har også været en fed tid med alternativ kontakt med fans.. Mad, kolde fadøl, halstørklæder, sektion 12 trøjer og kasketter vil stadig tilbydes to timer før kampstart...
Jeg er så klar til de nye tider ! klapsalver fra alle..
Opsummering:
Klubbens revisor træder ind og påpeger en udvikling der er i sæson 38 tændte den røde alarmklokke... 185 millioner i underskud...
At de så er indhentet i de omliggende sæsoner er en anden ting.. Og det er beroligende.. Men en advarsel om at der ikke er fremgang.. Trods den høje spillerværdi..
Der kommer til at ske en masse i de næste uger !
Mvh Don J.

Comments

Natteravnen 31 October 2022, 12:34
Hvad forudser Fie der vil ske til det kommende VM i Qatar? Hiver vi guld med hjem?

En Hovedstad - En klub 31 October 2022, 16:48
Det har Fie ikke rigtig nogen holdning til, hun tænker mest på sol, varme og yngre fyre..
Selvfølgelig skal hun til Qatar smiley

En Hovedstad - En klub 20 November 2022, 09:26
På et kort møde i klubbens bestyrelse blev der delt en røffel eller 2 ud !
Det er uholdbart at stille med kun 10 spillere i de afgørende kampe i 2. division og komme så tæt på den risiko det er at rykke ned..
Når klubben så samtidig skal sponsorere Fie´s indkøb af frækt sommertøj og en måneds tur til Qatar hvor hun skal indsmigre sig på unge talenter der skal lokkes til klubben.. Der er ikke råd til den slags lassefaire handlinger !
Den afsluttende konklusion blev, at årsagen måtte være et svigt grundet Julebryggens kommen på markedet..
Så blev der skålet for en ed om at det aldrig igen må komme bag på nogen i klubben.. i julebryg !