Fristedet

Fristedet en overlegen nr 1 i sin liga

Written 24 January 2010, 12:42

Fristedet slutte på en overlegen førsteplads i sin liga og med klart bedre målscore og flere point end både Penguinss og Team macon, der begge er gået helt i stå mof slutningen af sæsonen. "Det beviser bare at vi er et klart bedre og mere stabilt hold end de to øvrige i familien Larsen" sagde Don Larsen på formiddagens pressemøde hvor der blev budt på både champagne og flæskesvær.

Comments

nnif 24 January 2010, 14:03
Fristedets fullerrikker, vand ligaen pga. dårlig ånde af en blanding af flæskesvær blandet op med champagne og leverposteg, en meget usportslig opførsel, som bør få konsekvenser. Team macon forsøgte at undgå og rykke op, men må bare konstatere at vi er for gode til 5. div. Den sidste kamp i ligaen er uden betydning, så derfor stiller vi op med vores reserver, slutter maneger Nnif

nnif 24 January 2010, 15:32
Team macon vandt den sidste kamp i ligaen helt overlegent selvom holdet stillede op med reserverne, og de to meget lovende angribere Allessandro og Klement kombegge på måltavlen, så nu er der kun en spiller i truppen der ikke har scoret i ligaen, hvilket lover godt for fremtiden, som maneger nnif udtalte på pressemødet bagefter, team macon har en meget lovende trup modsat, hvilket jo naturligvis også sponsorerne har set, ja man fristes nærmest til at sige, sponsorerne står i kø, for at sponsere team macon, modsat fristedet som jo ikke har formået at spille sig til nogen kontrakt i flere år, grundet holdets store forbrug af junk food, og fordrukne spillere i champagne. Vi skal lige gøre don larsen opmærksom på at the penguinss opnåede langt flere point end fristedet, og at team macon sikrede sig oprykning 5 runder før liga afslutningen, så point mæssigt det jo nærmest ligegyldigt.