AC Opium

Orange dag i ACO

Written 18 January 2016, 17:07

Rebelvald har igennem en længere periode været i besiddelse af midlerne til at opgradere klubbens trænningsanlæg og flere medier var begyndt at skrive om de voksende summer på den kontroversielle klubs konto. Nogle spekulerede i at pengene skulle bruges på et større parti luksushash til klubbens ledelse, andre i at der var planer om at lade en kæmpe statue af Rebelvald opføre i nærheden af Stadio Faktaco.
Nu har den sande legende så været ude og bruge stortedelen af kapitalen og den blev som tidligere nævnt brugt på det næste anlæg i rækken, orange og 4 stjerner. Vi fangede Rebelvald til en kommentar om købet af anlæg "Jeg havde 50 af de store liggende og mit nuværende hold ka' indtjene en del endnu, så jeg tænkte at jeg ville forkæle mine spillere med endnu bedre træning. Med dette anlæg ligger vi os op på siden af SSV, hvilket har været min mål siden K. Hybholt invisterede i deres orange anlæg. Vores klubber er venner og samarbejdspartnere, så lidt venskabelig konkurrence er ikke til at undgå. Skål i abrikosvand og skrid så herfra, vi ønsker ikke pressen skal se hvad der skal foregå her til aften" siger altså den stolte manager inden vi blev smidt for porten.
Vi vender nok først tilbage med nyt om ACO til deres fødselsdag d. 13 februar da klubbens ledelse har valgt at holde pause fra pressen indtil da.

Camilla Martin
TV3Sport 1, Viasat

Comments