AC Opium

Atter engang brydes stilheden i ACO

Written 10 July 2017, 17:42

I de forgangne uger har flere af AC Opiums modstandere gået til medierne for at pege en finger mod den kontroversielle klub. Dette har de gjort for at gøre opmærksom på at spillerne i klubben den senere tid har udviklet sig med en fart som har fået den kulørte presse til at konspirere om doping, hvilket da også sagtens kunne være tilfældet i en klub som ser igennem fingre med de fleste ulovlige substanser. Idag stillede Rebelvald omsider op til et pressemøde, dog et yderst kort og tåget møde. Den græske presse var mødt talstærkt op da den store armerede sikkerhedsdør fra Rebelvald’s kontor blev braget op til tonerne af Queens - We Are The Champions og en enorm sky lagde sig i hele presselokalet. Frem i tågen kommer Rebelvald og Kristian Hybholt til syne med et smøret grin og asker deres “cigaretter” i en af deres talrige tomme øldåser. Rebelvald sætter sig ved bordet og siger kortfattet “Vi har købt det sidste fucking træningsanlæg man kan. I troede ikk vi havde midlerne, men som altid har vi kunnet holde alt ude af aviserne. I vil aldrig forstå sjælen i ACO og jeg vil aldrig lære jer den. Til slut vil jeg byde KH glædeligt velkommen tilbage fra Gardasøen og servere alverdens herligheder for hans lille krop. Skrid!”
Dette var hvad der var at komme efter ved ACO’s pressemøde og det eneste vi videre ved er at der mandag aften vil være et massivt gilde i områderne omkring Stadio Faktaco.

TV Græsk-katolsk
Mozeus Athen

Comments

Kristian Hybholt 10 July 2017, 19:49
Rebelvald er og bliver kontroversiel. MEN JEG ELSKER DET! Tillykke med anlæg og bordtennisbord. Håber snart at kunne gøre dig selskab på førstnævnte :-)

Kristian Hybholt 10 July 2017, 19:50
.. og byde op til duel på sidst nævnte.

Rebelvald 10 July 2017, 20:22
Både selskab og duel vil være værdsat. To stive pikke der banker imod hinanden