AC Opium

ACOTV: Eneas i egen juice

Written 13 January 2019, 23:39

Der er nu gået lidt over 2 måneder siden Mikkel Beha trådte til som mental coach i ACO og resultaterne taler allerede for sig selv. Alle spilleres humør har ligget på et konstant leje af succes og hvis man kigger på bundlinjen kan man se, at ingenting har ændret sig, folk titter stadig til hinanden. Idag søndag d. 13 januar ser man så virkelig et Beha-boom, som det bliver kaldt herude. Eneas Pallis træner svimlende +310 xp og det mener han selv skyldes den støtte han får fra især Beha.
Vi fangede Eneas Pallis efter dagens spektakulære træning.

Interviewer: Stærk træning idag Eneas, vil du lige selv starte med at sætte nogle ord på?
Eneas Pallis: Altså jeg er jo go', jeg er pisse hamrende go'. Mit talent har altid været kæmpe stort og mine træninger været spitzenklasse. Jeg har nogle evner som den gængse græker altså ikke render rundt med. ACO må være glade for at jeg er loyal, for dér hvor jeg spiller, der vinder man.
Interviewer: Ja, hvad tænker du om den effekt Beha har haft i klubben?
Eneas Pallis: Beha? Jo Mikkel Beha er også go'.
Interviewer: Så det kan godt mærkes at der er kommet en ekstra couch?
Eneas Pallis: Det kunne mærkes da jeg startede i klubben, allerede dengang gjorde jeg en forskel. Beha kommer med råd og støtte men bolden triller først når man sparker til den.

Det var hvad vi kunne få fra den ydmyge midtbane inden han hoppede ind i sin Aston Martin og satte kurs mod en kendisfest i en penthouse lejlighed.
Mikkel Beha skulle ned på sin husbåd og have en kop te, og havde derfor ikke tid til interview.

/ACOTV

Comments

Kristian Hybholt 14 January 2019, 00:51
Syyygt, ham skal jeg lige tjekke ud.. Altså Beha..