FC Sjælør Copenhagen

Dagens tilbageblik

Written 28 October 2015, 10:56

I programmet "Dagens tilbageblik" ser vi tilbage på nogen af de profiler der har været i klubben - tidligere havde vi fokus på Heheheha - og idag sætter vi fokus på legenden Dennis Samancia.

Dennis Samancia var en topscorer og han kæmpe profil, han blev solgt for omkring 5 mil og blev købt for omkring 4 mil som er klubbens rekord i både salg og køb - vi har fået en snak med D Pedersen:

Jeg nød at se Samancia spille. Han scorede hele tiden og var en sand topscorer. Han var en profil på banen men også uden for banen.

Reporter: der var en slåskampe imellem jer , kan du huske det?

D Pedersen: hehe ja det var en fight der ville noget. Jeg husker at Samancia festede hos Pinarbasi og Hr Can da de rykkede op og det blev jeg skuffet og gal over og så fik han en tur . Men det blev glemt hurtigt lige efter og vi havde et godt forhold - det har vi også idag.

Vi prøvede at få et Interview med D.Samancia men han ville ikke kommentere på vores henvendelse . Vi prøvede også at få fat på Hr Can om det rygte der var på om D.Samancia virkelig var på vej til Pinarbasi dengang , men svaret udebliver i denne omgang.

Ca Tv takker herfra i dagens tilbage blik

Comments