AC LIVERPOOL FIF

Ny sæson for AC LIVERPOOL FIF

Written 19 June 2016, 18:38

Efter en længere pause er AC LIVERPOOL FIF nu tilbage og en aktiv del af ligasystemet, efter en årrække hvor man har siddet og nydt godt at renterne på klubbens mange mio., hvor de indtræder i Holland 5. div. pulje 15.
Efter offentliggørelsen af de nye puljer, og et bestyrelsesmøde fik manager hos AC LIVERPOOL FIF overrakt målsætningen for den kommende sæson. Et mesterskab og dermed oprykning til 4 div.

Med den meddelelse står manager hos AC LIVERPOOL FIF overfor et stort pres hvor der stadig inden tuneringstart mangler at blive tilført nogle spillere, specielt på målmandsposten og den centrale midtbane. Derfor er AC LIVERPOOL FIF stadig meget aktive på transfermarkedet inden den kommende sæson, hvor man håber at kunne skaffe de to spillere for at være kampdygtige inden første kamp i morgen D. 20-6.

Til sky udtaler manager for AC LIVERPOOL FIF om de presset timer op til tuneringsstart:

”Det er klart at der ligger et enormt pres på mine skulder i disse timer, da vi står og mangler 2 spillere inden tuneringstart. Det er selvfølgelig ikke en optimalt situation da vi kan risikere at spillerne først bliver hentet ind i sidste øjeblik og derfor ikke når at træne med resten af truppen inden tuneringsstart. Derfor er jeg også begyndt at tænke i andre alternativer på målmandsposten, hvis nu ikke vi når at hente en ny målmand ind. Specielt en af mine unge angribere har vist gode aktioner som målmand under nogle af vores testkampe, og jeg kan derfor ikke afvise at han er en del af startopstilling i den først kamp, på netop denne position”.

Om AC LIVERPOOL FIF når at blive klar til tuneringsstart er svært at sige, og vi må derfor vente i spænding til årets første kamp, som finder sted i morgen d. 20-6 kl. 07.55 ude mod NEXT

AC LIVERPOOL FIF håber på at se mange af deres trofaste tilskuer til årets første kamp og hjælpe holdet med en god start på den nye sæson.

Comments

Fætter 19 June 2016, 18:49
Hvordan ser de økonomiske forhold for den kommende sæson? Klubben mangler stadigvæk et par spillere som alt andet lige vil tynde i budgettet. Kan klubbens fans forvente stigende billetpriser på den baggrund?

Har manageren yderligere tænkt sig at deltage i cups eller er fokus kun udelukkende ligaen?

SunD 19 June 2016, 18:56
Har manageren tænkt sig at fokusere på at udvikle unge talenter som klubben har været kendt for før i tiden?

Og hvem skal man holde øje med på det her nye hold - man kan jo sige du har jo virkelig været ude med den store penge pung så der er vel også høje forventninger til spillerne og at de levere og score mål?

Manager i The Brathix 19 June 2016, 19:00
M. Brath - Ekstra bladet FC!
- I den foregående uge gik der rygter om salget af stjernespilleren Cornelio Kemper skulle være forestående, er det hold i de rygter? Der var sågår udtalelser om at han skulle gå på fritransfer til serie 6 klubben The Brathix og at spiller og klub havde indgået en aftale allerede? Hvordan forholder du dig til dette? Og støtter du ikke om at en så talentfuld spiller bør spille i en klub som The Brathix for at videreudvikle sit talent?

Alt T-listet 19 June 2016, 19:23
Spørgsmål 1: Klubbens økonomiske situation er ret stæk i forhold til de andre klubbers i rækken. Konkrete tal kan jeg dog ikke oplyse om men det er et solidt antal mio. der er til rådighed, og jeg kan derfor forsikre klubbens fans om at billetpriserne er presset helt i bund op mod den kommende sæson.

Spørgsmål 2:
Klubbens filosofi er stadig den samme hvor, den primære stamme er sammensat af nogle meget rutineret kræfter, samt en række unge som har mulighed for at vise hvad deres niveau rækker til.
Spillere man skal holde øje med i den kommende sæson er holdets angriber Nunez som er en virkelig stærk og træfsikker angriber som jeg er sikker på vil score en masse mål i denne række. Af unge spillere syntes jeg man skal holde øje med bekir som jeg håber kommer til at tage det næste store skridt i hans udvikling mod at blive en klasseangriber.

Spørgsmål 3:
Efter en snak med spilleren, har jeg fået overtalt ham til at tage en tørn mere for klubben, da han godt kan se fremtidsplanerne for at AC LIVERPOOL FIF igen kommer til at markere sig i toppen. Derfor bliver der ikke noget salg i denne omgang men vi må se hvad der sker i de kommende timer af dette transfervindue.