SBI slagelse

Tilfredsstillende situation

Written 25 April 2012, 17:37

I klubben er der sket en masse siden d. 23 november hvor klubben købte licens.

Klubben har blandt andet ændret klubnavn til Oklahoma Football Club og derudover ansat træner til træning af ungdomspillere.

Klubben har rent sportsligt begyndt at bevise hvor klubben hører til. Inden for en periode på 3 uger formåede holdet i 3. division at kommer til kvartfinalerne i Coupe De France, hvilket indbragte præmiepenge for 2 x ca. 200.000 credis.

Udover gode resultater i Coupe De France har holdet endelig formået at rykke op i 2. division og er nu blandt de bedste hold i Franske liga.

Med de gode sportslige resultater har klubben kunne se at der kommer flere supportere på stadion og derved flere penge i klubkassen. Det er længe siden af klubben har haft så mange supportere som nu og derved er jeg, Coach and Chairman ikke i tvilv om at klubben har et godt pointealle i at blive en bedre klub.

De næste måneder vil truppen og jeg arbejde videre på træningsbanen med fokus på at enten blive i 2. division eller rykke op i den bedste liga og prøve at vinde Coupe De France som vores venskabsklub Hortespring FC har formået at kunne gøre.

Men for at dette kan lade sig gøre er det vigtigt at vi i klubben føre en ansvarlig økonomisk politik i forhold til spillerne alder og priser.

Vi vil prøve hele tiden at forbedre holde ved at købe spillere med flere stats.

Vi håber vi går en god tid imøde og vi håber vi ser jer ude på stadion og hepper på holdet og derved støtter vores missioner for holdet og klubben.

Med Sportslige hilsner.

Coach and Chairman: Anders Larsen

Comments