SBI slagelse

Dvaletiden er over!

Written 23 November 2011, 12:18

Klubben har i mange måneder ligget i dvalet og derved været at finde i de laveste rækker i Frankrig hvilket har været skuffende. Og dette har været klubbens strategi at være dernede, da dette har været mest lønsomt uden licens. Klubben har nu skrabet penge sammen igennem kampindtægter, og køb og salg af spillere i million klassen. Disse penge skal bruges til et slagkraftigt hold som vil få klubben tilbage til tidligere storhedstid. Dog vil et køb af et superhold blive udskudt da klubben ikke på nuværende tidspunkt er helt præcis over hvad der sker med klubbens stadion på mandag. Ændringen på mandag kan være meget udslagsgivende for klubbens planer i fremtiden.

Nogle af de punkter i vores plan kan vi godt nævne, da Ændringen på mandag ikke har indflydelse. Klubben har tænkt sig at skift klubnavn og stadionnavn og muligvis spillerdragterne. Dette har klubben besluttet da vi synes at klubben skal have fornyet liv og dette håber vi selvfølgelig at i vil tage godt imod.

Til sidst vil klubben gør det klart at klubben økonomisk set står rigtig godt og derved kan vi forsikre at klubben nok igen skal komme op og blande sig med de bedste hold.

Til allersidste kan vi annoncere en stor træningskamp mod det bedste hold fra Hjortespring FC, når klubben har fået stablet et slagkraftigt hold på benene. Hjortespring FC er pt. i 3. Division og ser ud til at være et rigtig godt hold.

Med sportslig hilsner.
Manager: Anders

Comments

Jacob Larsen 27 November 2011, 15:10
Det glæder jeg mig til at høre mere om brormand. Held og lykke med klubben.