LiverpooI F C

Liverpool henter første trofæ hjem!

Written 17 April 2016, 14:28


Triumfen -
Sæson 13-2016 blev til klubbens første mesterskab. Klubben vandt overraskende efter 4 sæsoner med en slut placering på mellem 4-7. Et hold som af mange nok vil have spået en 5 plads før sæson start. Men små taktiske ændringer fik Liverpool til at overraske alt og alle, og kan derfor fylde pokallageret med endnu pokal - dog langt mere betydningsfuld end de andre.

Sådan så det ud da jeg vandt


Sådan så holdet ud da jeg vandt


Med det ene pokal reducere Liverpool til 1-3 i kampen om den mest vindende hold mod de værste ærkerivaler fra Castilla CF.

Castilla CF og Liverpool har været store rivaler i 3.5 år, og Castilla har altid været foran - både økonomisk og spillemæssigt. Kan dog tilgængelig prale med at være den første klub der fik professionelt og verdensklasse træningsanlæg, men dog alligevel ret ubetydeligt. Vores filosofier er meget ens, vi træner næsten ens, dog med små forskelle. Vi har begge i gang med træning af nye spillere, som forventes at skulle spille top fodbold om 7-8 måneder. Og først til den tid vil vores kamp om pokalerne begynde for alvor, og jeg krydser alle mine fingre for at jeg skubber Castilla af tronen, og blive det mest vindene hold.

Fremtiden
Til et møde med bestyrelsen blev der lagt et program, for hvordan Liverpool skal forblive en permanent storklub. Men klubben mangler stadig lidt tid, stadig noget erfaring - økonomisk og taktisk.

Med det nye opdateret program er målet inden udgangen af 2016 at vinde 4 ligatitler.

Programmet er baseret på det nye hold som er under optræning, hvorfor at klubben fra næste sæson skal ned og have fuld fokus på træning og fremtid.
Planen er at spillerne skal kunne spille 3 succesfulde taktikker, som jeg har udvalgt blandt de bedste hold i spillet - spillerne skal passe til taktikken - til hinanden - og til sidst, spillerne må IKKE tabe potentiale ved specialtræning.

Personalet
Til mødet fik personalet af vide at de skulle forsætte deres gode arbejde - Arbejdet er blevet bemærket af flere talentspejder, bla ham her - http://www.virtualmanager.com/employees/8994844

Gjurd Monsen har udviklet sig ufatteligt godt i forhold til hans potentiale. Det er tydeligt at se, at han er blevet trænet på et virkeligt professionelt plan.

Med et fornuftigt potentiale er det virkeligt forbløffende at Gjurd Monsen er nået så langt. Man skulle næsten ikke tro at han kan forbedre sig yderligere, men hvis du har mere af det tryllestøv, som hans tidligere trænere må have brugt, så er alt muligt.


(Gjurd Monsen er en tidligere spiller af Liverpool - var bla med til at vinde ligaen)

Trænerne vurderes efter en eksamen der giver dem egenskaber fra 1-20
Trænerne her i Liverpool er blevet vurderet til 20-19 i markspiller og ungdomsspillere, det betyder at de er blandt de bedste.

Rafeeq Muneer: 20-15-19
Lukya Chistiakov: 20-17-20
Roberto Pablo Canela: 20-18-20
Hafiz Basbur: 20-15-20


4 profesionelle trænere der har til opgave at føre spillerne frem til spillets absolutte elite. De skal få det bedste frem i spillerne og sørge for at deres potentiale forbliver ved dem. De har gjort det før og vil gøre det igen.

Fansene på Anfield forventer nu flere ting efter klubbens første triumf, og det er vores mål at der skal vindes endnu mere - Så fansene højere end nogensinde kan synge sangen YNWA.

Følg med når Liverpool skal forsøge at spille Castilla ud af deres dominans.

Fakta om klubben:
Træningsanlæg - Verdenklasse
Stadionkapacitet - 120.000
Fysioterapeut - Vman-lab
Store medaljer vundet: 1
Rivaler - FC Deluga, Frederiks elite trup
Ærkerivaler - Castilla CF

Comments

17 April 2016, 21:18
"Ærkerivaler - Castilla CF" smiley

- Fed læsning smiley