Blushøjerne

Knebent nederlag i Coupe de France

Written 1 November 2012, 19:42

5. runde blev desværre endestationen for Blushøjerne i Coupe de France. Selvom holdet tabte, var det en fremragende præstation. Blushøjerne led et knebent nederlag på 0-1 til et Ligue 1 hold. Klubbens ledelse udtaler:"Selvom vi tabte og røg ud af tuneringen, har denne kamp sat os på landkortet. Vi er ikke mere et "hvilket som helst hold", men et hold, som kan spille op mod de bedste". Mens Blushøjerne rider på en positiv bølge af gode resultater, ser det værre ud for Messias, ærkerivalen. De har virkelig brug for deres helt, Messias.

Comments

1 November 2012, 20:28
Der er intet at frygte, Messias vil snart være over denne krise. Herefter vil holdet være tilbage på deres retmæssige plads, i Ligue 1. Kom og støt guds eget hold kl. 21 iaften, når de tager imod Bedsteds Dream Team. Glæd jer, iaften er der 50% på fadøl og pølser. Vi forventer naturligvis fulde huse.

Julius Gormsen 1 November 2012, 21:09
Ligue 1!!! hahahahaha! det tætteste du kommer på ligue 1, er når du møder et hold fra Ligue 1 i cuppen. Messias er vil forblive en bundklub. Ligesom klubben er ejeren også et 0.