Silkeborg IF

Fremtiden overvejes

Written 2 March 2013, 22:43

Inden længe har jeg en del frie pladser på holdet. Det er planen at mine egne spillere skal tage over for de ældre der går på pension, hvilket nok betyder at jeg vil få det lidt mindre nemt i den kommende tid. Absolut ikke noget jeg bryder mig om i øvrigtsmiley

Med de frie pladser følger der os et strategisk valg der skal tages.
Den umiddelbare plan var at få tjent lidt penge, men tiden er knap for mig for tiden, så det bliver måske vanskeligt for mig.
Det andet alternativ er, at finde erstatningerne til holdet i årgangene efter min unge kæde og her dukker dilemmaet op. De bedste spillere findes Hos Kvæde & Andet Holdet specielt hos Kvæde finder man en kommende extremt skræmmende angrebskæde, der bliver meget meget svær at hamle op med. Problemet med de to klubber er, at de ikke just er pjattede med at sælge guldetsmiley så derfor er alternativet at tage kampen op med dem, eller starte forfra, når deres hold er gamle nok til at slå til.

Planen var oprindeligt at køre Innovastilen, men forskellen fra innova til mig er, at han kan acceptere ikke at have de bedste og acceptere at der er tidslommer, hvor man ikke kan være bedstsmiley - Noget jeg stensikkert aldrig lærersmiley

Havde man nu bare haft 25 pladser i stedet for de irriterende 22, havde jeg ikke været nødsaget til at sælge Satans til bæst og jeg havde dermed haft den spiller der ville kunne holde trit med de to.

Hvad ville i gøre, for at holde trit med de to og helst dominere demsmiley?
For jeg kan ikke selv hitte ud af det lige nusmiley

Comments

3 March 2013, 04:14
Sælg det hele og start forfra smiley

Casper Jensen 3 March 2013, 11:09
Nogle mennesker tager imod bestikkelse. Det kunne du eventuelt benytte dig af.

Træningskrise 9 March 2013, 19:59
Enig med Casper. men start forfra altså sælg lortet