Silkeborg IF

Keepere, Nyt hold og fair play

Written 18 November 2013, 17:00

Som set så mange gange før, så lukker et nystartet projekt her i klubben hurtigt ned igen - Desværresmiley
Det har nu været en drøm igennem de sidste ca. 4 år at lave et hold udelukkende af keepere - Hvorfor spørger man så ( og det er der så ret mange der åbenbart gørsmiley )
Jo det er der flere grunde til, den vigtigste grund for mig, har været for at se, hvordan de etablerede topklubber ville reagere, hvis de bedste keepere over ca. 5 generationer er parkeret i en klub og prisen på dem alle er over, hvad de finder rimeligt for en keeper.
- Vil de acceptere det og betale prisen?
- Vil de acceptere at de i denne periode, må nøjes med en keeper med 2000 stats?

Jeg tror umiddelbart på den sidste mulighed, da problemet vil være ens for dem alle. Man kan så sige, at hvis først en klub betaler prisen og får den kampvindende keeper, så er de andre muligvis nød til at følge trop.

Alt i alt, vil jeg tro, at jeg ud af en trup på 22 keepere over 5 årgange, vil sidde tilbage med ca. 15, når de rammer de 30 år, og hvad pokker gør man så med dem?
Jo, man har da naturligvis et ønske om at sætte de andre på plads med 11 keepere på banen. Realistisk? Ja, det tror jeg faktisk det ersmiley Det er muligt at de mister stats ude af position, men når de alle sidder på 4500 stats, så kan de stadig vinde kampene, hvis de bliver skåret ned til 3800.

En anden ting ved projektet:
Jeg har rimelig styr på stats og de forskellige positioners optimale fordeling, både med de gamle, men også med de nye stats, men...
Keeperne har jeg altid været usikre på, så derfor ville jeg nu få muligheden for virkelig at teste det, ved at træne dem op på minimum 5 forskellige måder.

Men ak... Det holdte jo ikke... Og grunden til det hedder Leander
Lige siden han meget hurtigt viste sit afsindige potentiale, har jeg haft lysten til at starte et hold.
Jeg sonderede markedet og fandt ligesom så mange andre hurtigt ud af, at de spillere jeg skulle bruge stort set sad på 3 klubber.
Jeg forhørte mig om køb af dem, og blev afvist fra alle parter - ØV!!! smiley Og projektet med et nyt hold blev derfor lagt på hylden igen. Jeg fortsatte med mine keepere og har været pokkers tilfreds med det, da jeg var heldig med at der dukkede 8 rigtig gode op, og ingen mellemgode, hvilket i bund og grund var det perfekte scenarie.

En af de ting der os gjorde, at holdet forholdsvis hurtigt blev lagt på hylden, var også at der ikke fandtes en matchende FH til den fantastiske FV. Lige ind til dette skete. Og nu gik det stærkt...
Igen blev de 3 klubber kontaktet og endelig gik de med til at sælge mig de spillere jeg skulle bruge - Wuuuhuuuuu....
Dermed blev keeperne lagt på hylden og startskudet til det nye hold søsat.

En del kan ikke forstå priserne på mine nyindkøb, de mener det er klar overpris... Jamen, det må folk os gerne synes. Men jeg sidder på mange måder fast i den tid, hvor jeg købte en back for 107 mio, på en 24 timers auktion, hvor 6 klubber gik med over 80 mio. så i min verden er 60 mio. ingen penge for centrale guldklumpersmiley Mange har det os rigtig finde med at nøjes med de næstbedste, men når man har pengene, så kan de næstbedste rende mig!smiley


Fair Play.
Hvad er fair play. Mange meninger er blevet ytret på det seneste og det er tydeligt at se, at begrebet fair play tolkes vidt forskelligt.

Fair play, eller brud på min tolkning af fair play, gør at jeg ikke handler med de spillere jeg har på min sorte liste. Det har medført, at jeg ikke køber spillere fra:

Klub X
Hans synderegister ud fra mine parametre tæller:
- Boost af spillere straks efter køb, for herefter at skrive en anden intensitet både på spillerprofilen og i spillerbreve.
- Manipulering af en ret stor skare af primært engelske managers, til at starte høje startbud på lange auktioner, og ofte ser man her, at spilleren købes frem og tilbage indtil nogen byder over deres aftalte autobud.
- Bevidst forsøg på at narre uerfarne managers ved at skrive hamrende forkerte vurderinger i spillerprofilen.
- Aftaler med diverse klubber om ikke at byde på de spillere han fører og omvendt, dog sker det omvendte scenarie aldrig, da han ikke holder sine aftaler.
- Træning af spillere med få minutter tilbage af auktionen.
- Samt en komplet arrogant holdning og en skrubbeløs adfærd over for dem han får manipuleret til at hjælpe ham.


Klub Y:
- Boost af spillere straks efter køb, for nu at vise en forkert intensitet.
- Utallige forsøg på handelsaftaler.
- En spammer af den værste slags.

Navnene slettet efter lidt overvejelsesmiley

Har en del andre klubber der ligger på grænsen, men de to der er blacklistede forever.


For andre er fair play noget andet. Der er eksempelvis folk der sidestiller det med at have under 8 mand i truppen, som værende foul play. Noget der naturligvis er møntet på mig, og andre talentklubber der ikke er fyldt op endnu.
Det skal man jo os ha lov at synes - Helt bestemt. Om det så er lige så "slemt" må være op til den enkelte at håndteresmiley

Der er os nogen der mener at det ikke er fair play, når man eksempelvis køber alle keeperne. Den giver så for mig ingen mening overhovedet, da alle er i sin fulde ret, til at overbyde mig på auktionen. - "Jamen du har jo så mange penge, så der kan vi ikke være med" - A hva for noget??? Da spillerne kostede 100 mio. for de bedste, så man ofte klubber med en balance på ca. det byde med der op. Eksempelvis var Kildetoft med over de 80 på enten Liptak eller Lorenzo (kan ikke huske det)
Så når klubber der sidder på 300mio.+ brokker sig over, at spillere måske skal koste mere end 50 mio. Ja undskyld... Så griner jeg altså en smule!
Hvis man ikke vil give 50, så find en spiller der koster under 50 - Færdig arbejde!


Comments

H Hansen 18 November 2013, 18:02
Meget af det du skriver, er jo ikke ligefrem 100% korrekt, når de næstbedste kan rende dig, hvorfor så købe det tredjebedste og ligefrem til samme pris, som de spillere du betegner som det bedste. Her tænker jeg på ham her,

http://www.virtualmanager.com/players/9013139-naw-sheldon/training

Ved de andre indkøb kan jeg følge din tankegang, men ovennævnte spiller er bestemt ikke i den klasse og efter min mening for dyrt købt.

Det var sjovt - vender tilbage 18 November 2013, 18:09
Helt enig. Faktisk er jeg ikke super begejstret for nogen af AC'erne (endnu - Forhåbentligt)
Men de er de bedste der er. Kan du finde en 15-17 årig der er bedre, hører jeg meget gerne fra dig.
Håbet er bestemt os at der meget snart dukker en rigtig vild AC op, men det er lidt dumt at satse på.

Det har altid været min taktik at købe dem der er og så si de ringeste fra med tiden. Det er en dyr taktik. Se bare http://www.virtualmanager.com/players/8765458-christhard-haertel/history & http://www.virtualmanager.com/players/8782165-richard-fissler/history
Men det er nu engang den måde jeg kan li at gøre det påsmiley

The top 18 November 2013, 18:11
Hehe tænkte nok det var det i havde gang i, opkøbe bestemte positioner for derved og forsøge og hæve priserne på markedet, fordi managers nu måtte betale mere for at få dem smiley Men jeg ville nu stadig gerne se et hold fyldt med 11 målmænd vinde en liga :O

http://www.virtualmanager.com/players/9198116-makarios-billis
Tror du ikke også du kunne finde bedre køb end lige ham der, og så lige til 60? smiley

Dernæst synes jeg det er lidt forkert og hænge managers ud på den måde som det sker her :/ Altså vil da gerne indrømme jeg også før er blevet irreteret på managers som forsøger og snyde, og når de så bliver taget i det, prøver og løbe fra det smiley Men at hænge dem ud til offentlig skue ville jeg aldrig gøre.
Og at vi to har diskurteret nogen gange betyder jo overhovedet ikke jeg ikke vil handle med dig, hvis du har en spiller jeg vil have, så køber jeg ham sku smiley Så er jeg ligeglad med han spiller i en klub hvor jeg så måske hadede manageren smiley

Det var sjovt - vender tilbage 18 November 2013, 18:28
Tror altså så absolut det er muligt, Uffe.
Ved det ikke men nogen siger at de mister 20% i et rød felt, hvilket så vil sige at 4500 stats keepere vil ha 3600. Et snit på 3600 kan i den grad vinde ligaer, mindes at din brors hold endnu ikke var på 3600 stats i snit, da han vandt quadruplen.

Jeg siger ikke noget om, at det var noget VI havde gang i. Jeg taler for mig selv og mit projekt, skal ikke sige hvad andre har gang i.

Ang. den FC der. Så har han været i bund5 de første 4 dage hos mig, så umiddelbart ligner han en torsk, men jeg vil godt vædde spidsen af en jetjager på, at han bliver en af de vildeste på holdet om blot et par måneder. Nogen starter voldsomt ud, andre er sløve bananer. Faktisk er det oftest de sløve bananer der bliver de aller bedstesmiley

Ja. Det er sgu ikke særlig pænt gjort at hænge dem ud på en sådan måde. Grunden var at jeg ville vise hvad der en unfair manager i min optik. Det er nu gjort, og jeg sletter helt sikkert den del igen senere.

Hvordan hver enkelt forholder sig til sådanne managers, er i sagens natur helt op til hver enkelt. Tror da bestemt os der er en del, der ikke handler hos mig, og det er dælen dytme mig os helt fair.

H Hansen 18 November 2013, 18:52
Det er korrekt at der pt. ikke er nogen 15 - 17 årige AC, men hvis jeg kender dig ret Jacob, så er den spiller under ingen omstændigheder en spiller, du beholder i din klub, du HADER nemlig dårlig træning. Derfor undre det mig stadig at du købte ham, om du så havde købt ham til det halve, ville denne handel have undret mig, nu hvor jeg ved, at du er en potentiale/træningsnørd smiley

Det var sjovt - vender tilbage 18 November 2013, 18:55
Ja. You know me to wellsmiley

Jeg har en til tider lidt dyr tendens til at undervurdere andre folks træningsevner, og mener derfor ofte at jeg kan lægge 0,x til i snit hos mig. Eksempelvis ligger jeg altid 0,5 - 1 til i snit, ved de spillere jeg køber fra Vinkelvej, eller sådan var det i hvert fald i gamle dagesmiley

Er han ikke go nok, så ryger han på porten. Han er købt fordi han er den bedste i den generation, men så snart det kommer noget rigtig guld, så ryger han, hvis ikke han har oppet sigsmiley

18 November 2013, 19:16
@ H Hansen

Vidste ikke en med 7,57 all-time snit, og som blev solgt i en dårlig træningsperiode i klubben, kan betegnes som "tredjerangsspiller" smiley Men hva' fa'en, alle er så kloge på det område smiley

Hele første holdet til salg 18 November 2013, 19:44
@Südkurv

Utroligt spændende protjekt du startede på, trist du * gav op *.

Angående disse træningsevner du besidder, er det noget du vil dele med os andre "noobs" (Kun mig smiley ) eller ?
-

Blaki er god 18 November 2013, 20:44
Ja sjov ide med målmænd
Held og lykke med ide.er

H Hansen 19 November 2013, 05:20
@ Valde

7,5 er en ting, 7,8 er en anden og over 8 er en tredje, og mit kendskab til Jacob, så er det sidste type spillere der tæller. I sin tid solgte jeg to spillere til Jacob med et snit på over 8 gennem 100 træninger og det på hård. De spillere som lå på 7,6 - 7,8 dengang havde ikke interesse, så derfor min antagelse.

Det var sjovt - vender tilbage 19 November 2013, 09:44
@ Henrik
Uhhh
Glemmer aldrig Jafeer Mutaz og Raqib Ali Ashiq. Begge fantastiske potentialer (Mutaaz dog klart bedst)
Tilgiver dog heller aldrig Raqib for at gå på pension 5 dage efter han fyldte 31smileysmileysmiley

De to spillere købte jeg lige omkring deres 20 års fødselsdag, da de var 17, snittede de bestemt ikke over 8, nok snarere 7½, dog trænede du dem os ofte på intens de første måneder, da du lå alt for højtsmiley
Og du har helt ret. Spillere der ikke kan snitte 8, dem siger jeg pænt "Farvel og tak til", men hvorvidt de kan snitte 8+ eller ej, det ved jeg først når de er ældre.
Naw Sheldon tror jeg ikke kan snitte 8, men man har jo lov til at være heldigsmiley

Mutaz snittede i øvrigt 8,7 fra han var 20 til 28 her i klubben og er til den dag i dag, et af de største potentialer jeg har haft i mit omklædningsrumsmiley

H Hansen 19 November 2013, 19:36
Lige til orientering, så havde jeg de to spillere fra de var 15 og da jeg solgte til dig lå de begge med et snit på over 8 for samtlige træninger, såvidt jeg husker var det Jafeer med 8,12 og Raqib med 8,04. Jeg var dog ikke klar over at han ved dig holdt hele 8,7 sikke en FC smiley

Det var sjovt - vender tilbage 20 November 2013, 09:01
Jeps. Det kan jeg sagtens huske at de gjorde. Snittet kom der op efter at du var kommet ned i rækkerne og du kunne begynde at træne fast på hård, at de en alder af ca. 20 kunne snitte så højt med den bløde start de fik, fortalte os sit tydelige sprog, om hvir vilde de var / ville blivesmiley

OneTwoZeroSix Mio Credits 20 November 2013, 15:07
Hovhov, så går man til markronerne hva!
Der var engang jeg trænede efter skema. Det gør jeg ikke længere, og det ved du også godt J! Længe leve excel.

Synes lige man skulle tage et kig på den kære Shit Min Stang, og se hvorledes han blomstrede i Vinkelvej IF smiley
I øvrigt synes jeg det er unfair at Man. Udt. fik 60 mio. for en lorte spillere som er herre meget dårligere end alle mine smiley