FC Faroe Islands

Talentarbejdet lykkes efter mange forsøg!

Written 10 December 2009, 09:52

Efter utallige forsøg på at hente de rigtige ungdomsspillere, så lykkes det endelig at hente et talent som formåede at præsterer til træning, ihvertfald 1 gang. Det gik nemlig sådan at Tasos Sinapis trænede 4.76 på første træning, og på det tidspunkt så det ud til at han skulle blive et talent uden lige! I klubbens lokaler og til træningerne blev der snakket om en salgspris på omkring 20 millioner credits! Men da der var 1 time tilbage af auktionen var budet kun oppe på 6 millioner, så ledelsen beordrede manageren til at træne selv om han slet ikke var glad for det.
Det viste sig også at man aldrig skulle have trænet, da Tasos Sinapis kun trænede 2,58 og salgsprisen blev på 10,4 millioner.
Selv om der lå i gære til meget mere, så er vi i klubben glade for at kunne præsterer 11 millioner på balancen, hvilket giver klubben helt nye muligheder!

.. og en tak skal der lyde til vores talentsamarbejdsklub Lndianapolis Colts som vi har fået et tæt samarbejde med, hvilket vi er ekstremt glade for !

Comments

Sheikh 10 December 2009, 10:09
Vi fra Dulakubai ønsker FC Faroe Islands et stort tillykke med sin vidunderdreng. FC Dulakubais karismatiske manager udtaler følgende til BT.

- Jeg havde længe set et potentiale i drengen, og jeg var stor beundrer af hans talent. Jeg ville mægtigt gerne have forstærket truppen med ham, men nu lykkedes det os desværre ikke at signe ham. Vi følger ham stadig, og fortsætter han sin udvikling, kunne jeg let se ham i klubben i fremtiden.

Tasos Sinapsis er længe blevet rygtet til FC Dulakubai, men de endte altså ikke med at slippe afsted med den nye komet.

Hacket 10 December 2009, 10:15
Lndianapolis Colts siger tak for de gode kommentarer i pressemeddelsen. Men har efter udtalt til Ekstra Bladet:
"Vi er færdige med samarbejdet med FC Faroe Islands og dette sker ikke på bagrund af dette talent med ok potentiale. Det sker vedrørende nogle meget rascistiske udtalelser fra Luigi Del Neri, som kan ses her! vi mener ikke, at det hører hjemme, at svine en klub til for deres anlæg, og vil derfor ikke samarbejde med dem mere, selvom vi gerne så dem rykke op i ligaerne, hvor det bliver sjovt..