Ross RFC

Sæson 2009-35

Written 30 August 2009, 15:00

Ledelsens beslutning med at flytte klubben til Skotland var den helt rigtige beslutning. Trods en træg start, har spillerne fundet spillet frem, som vi i klubben ved de kan. Med fejende flot fodbold, åbnede de deres nye tilværelse med en flot 3. plads. Både Fahmi Kosari og Salvador Serrizuela scorede 27 mål. De delte 1. pladsen på topscore listen. Meget flot!
For næste års målsætning er oprykning til 6. division en mulighed, eller mindst 3. pladsen. Vi har materialet, så nu er det op til spillerne at levere varen, og manageren til at sætte taktikken.

Vi har købt målmanden Damon Mcmains og solgt målmanden Claes Josefsen, idet vi så at Claes ikke har formattet til 6 division. Damon er endnu meget ung, men han har allerede vist kvalitet, så om nogle måneder er han stjernespiller. Vi har også købt den 16 årige målmand Harim Shoham. Han vil supplere Damon i nogle af kampene.

Vores fanklub har gjort deres til vore kampe har været fornøjelige at følge. På grund af vores flotte resultater i pokalturneringen har der også været flere kampe at se. Trods 5 kampe blev det kun til 1 hjemmebane kamp, så der var rejser til Danmark, Sverige, Tyrkiet og Italien.
Hvilken uforglemmelig runde!

Godt gået drenge!

Comments