Ross RFC

Sæson 2009-36

Written 6 September 2009, 16:27

I dag sikrede vi os oprykning til 6 division, med en sejr over topholdet Barca de lux på 2-1. Kampen var en lige og intens affære. Efter 5 min. rundede Bengt Grell sin oppasser og scorede. I det 9. min. blev Benedicto Ponce udvist for en grov takling på Mervyn Colgan. Barca udnyttede hurtigt deres overtal med en scoring i det 11. min. Herefter var der ængstelige miner hos manager Chris. Barca sendte den ene angreb efter den anden mod Ross RFC, men målmand Damon Mcmains holdt stand. Og da Wei-guo Lai i det 30. min. afsluttede et kontraangreb med at banke bolden i nettet, var det som om Barca mistede troen på et come back.
Manager Chris var utrolig glad for sejren og takkede drengene for en flot kamp og en flot sæson. Det er en drøm at slutte på toppen. Vi har aldrig prøvet at vinde en pulje, så nu er næste mål at bide os fast i 6. division. Jeg tror ikke at vi kan med den nuværende trup, etablere os som fast inventar i 6. division, så vi vil bruge tiden til at finde forstærkninger.

Vi har opfydt Wei-gou Lai ønske om at forlade klubben. Med 330 kampe og 79 mål har han været en god mand for klubben. Vi ønsker ham al lykke med hans nye tilværelse.

Comments