Bojack Horseman

Fremtiden er nær

Written 28 November 2013, 22:22

Hej alle læsere.
(Nedstående bygger på autentiske hændelser)
Klubben har flere gange stået ansigt til ansigt med en konkurs og dermed tvangsnedrykning men klubben klarede skærene hver gang. Specielt den sidste gang. Bestyrelsen måtte gå ned i løn og tage afsked med et par ansatte. Folk var nervøse og resultaterne var skuffende hver gang. Spillerne var sure og flere pakkede deres ting og rejste. Folk vidste ikke hvad der skulle gøres og dermed kiggede de på Manager "Hauge". Den berømte manager der havde stået i spidsen for hold som Manchester United, Liverpool year og ført mange andre hold til tops. Han valgte at hente 5 ungdomspillere op hvor den ene gik under navnet Ettore Vella. Det skulle vise at være vendepunktet for krisen i Borussialona. 5 gode træninger og han sad i flyet til AAB for en sum penge på 50 mio. Bestyrelsen fik genansat det fyrede personale og gode spillere blev hentet til. Klubben blev nu sendt i 4 div hvilket var en kæmpe kadut til klubben. pengene strømmede til. Manager Hauge valgte nu at opgradere til Udvidet træningsanlæg hvilket var det bedste professionelle anlæg der var set i nyere tid. Klubber som Liverpool year of Maxiskive kom ofte for at betragte dette anlæg som manager Hauge havde opført. Maxiskive var den første klub der direkte kopirede anlægget og store debatter blev startet. Snart var dette fremtiden inde for fodbold. Klubben gik nu over til at satse på ungdomspillere da kontaktere var dyre at betale til spillere som Pochinho og flere. I denne tid blev et samarbejde med klubben maxirønne opført. "Handel med unge" hed den. en uventet drejning skulle det hele dog tage da klubben mistede sine så kaldte Licens hvilket gjorde at de ikke længere havde ret til deres træningsanlæg hvilket de ellers havde været den første klub til at fremføre. Bestyrelsen blev bekymret og for første gang var manager Hauge små nervøs. Nu satsede klubben igen på ligaen og 28 november skulle blive dagen hvor 11 fantastiske spillere blev hentet til som skulle fører dem til 3 div som bestyrelsen har sat så mål at nå inden 2014.
Tak for opmærksomheden.

Comments

ungdomshold før tyvetyve - måske 28 November 2013, 22:27
Jeg føler umiddelbart at disse udtalelser fra den såkaldte Træner Hauge er meget useriøs og fuldstændig ude af kontekst. Gå hjem og læs lidt litteratur, og så vil jeg håbe pressefolkene er mere vågne næste gang det går løs, i Borussias lumre presselokale.

Bojack 28 November 2013, 22:29
Vil gerne påpege at alt hvad der står ovenover er 100% korrekt. smiley

ungdomshold før tyvetyve - måske 28 November 2013, 22:30
Hvem er Liverpool year? Jeg føler ikke du har været i dybden, og derfor har du sprunget let ogelegant henover kildehenvisningen osv. Læs nu bare det litteratur og lad pressefolkene tage en velfortjent kaffepause til næste gang.