Los Kapz

Rekordsalg!

Written 24 August 2013, 18:25

Spekulationerne har været mange og rygterne har svirret om klubben som hvepse på en varm sommerdag. CF Los Kapz-navnet har været på mange klubbers læber de sidste, godt 5 dage. De har selvfølgelig omhandlet kometen Jonas Ivarsson, som har imponeret med sine træninger. Den 15-årige svensker blev hentet til klubben tirsdag og præsterede allerede samme dag at sætte træningsrekord i klubben. Det skulle blive endnu bedre, da han forbedrede sin egen rekord dagen efter - og det umulige skete torsdag aften, da han slog begge tidligere rekorder med en træning på 6.01 (Stort Baneanlæg).

Her begyndte klubberne at komme med både gode råd og høje bud, men intet kunne ske før Ivarsson havde trænet sin femte gang. De to sidste træninger blev ikke nær så gode som håbet, men dog startede dagen for Kap med et bud fra Boavista SC på 30.000.000 C. Manageren var sikker på, at beløbet ville kunne øges og satte derfor mindsteprisen op til 40.000.000 C. Dette medførte, at en af de rigeste og mest ansete ungdomsklubber DOC Hollywood bød 45.000.000 på en 24 timers auktion. Dette bud blev prompte accepteret, og i skrivende stund resterer godt og vel 23 ½ time tilbage af auktionen.

Uanset hvad beløbet til sidst bliver, vil Jonas Ivarsson nok beholde både rekorden for højeste træning og for dyreste salg - en rigtig Pelo Largo (spansk: langhåret - CF Los Kapz' kælenavn), der går i spidsen for resten af det særdeles talentfulde mandskab.

Vi arbejder på at få et interview med Jonas Ivarsson. Lykkes det, vil vi naturligvis bringe dette her.

Comments

25 August 2013, 00:00
Michel Salgado: "Jeg gratulerer Kap med salget til denne vanvittige pris! Dette salg har banet vejen til de største divisioner i Vman! Hans trænerstab skal roses for at udvikle så stort et talent."

Salgado kunne ikke undlade at sætte sin kollega under pres, da han sluttede kommentaren af med en lille stikpille: "Hvis han (Kap red.) ikke formår at rykke op i 3. division inden for det 30-40 sæsoner, så ved jeg da heller ikke, hvad der skal til! Pengene skal vel ikke stå til pynt?