Los Kapz

Interview med Rufer!

Written 22 January 2010, 16:00

Efterspørgelsen for et interview med angriberen, Fritz Rufer, har været enorm på det seneste. I en afstemning på siden, fckapirlo.dk, stemte hele 74% på et interview med schweizeren. Derfor har Türkcell Sport indgået en aftale med FC Kapirlo som lyder på at avisen har ret til at interviewe en valgfri spiller hver sæson. Og her bringer vi så den første i rækken, som er med Fritz Rufer:

FRITZ RUFER - SMEDEGAARDS ARVTAGER

Det er på en kold vinterdag, vi tager ud og besøger Fritz Rufer privat. Huset ligger væk fra storbyens larm, i udkanten af Istanbul. Den altid smilende angriber står i døren og tager venligt i mod os, da vi ankommer. Han viser os ind i stuen, og ber os om at fyre løs! - Og det gør vi så:

Hvordan synes du FC Kapirlo har taget i mod dig ?

Jeg er vildt overrasket over det hele. Fansene, ledelsen, spillerene - alle har taget rigtig godt i mod mig, og jeg er rigtig glad for at være her.

Hvordan var din gamle klub ?

Hr. Amsick gav mig chancen og oplærte mig fra begyndelsen. Men til slut kunne han ikke bruge mig, pga. min alder(32 red.). Jeg har betragtet ham som en lærermester, så jeg var meget ked ad at forlade FC LMB.

Hvad synes du om kammeratskabet i FC Kapirlo ?

Det er ikke til at sætte en finger på. Jeg har fundet min bedste ven i denne klub, som jeg mødes med privat. Chagiya Dienesman er den helt store joker i klubben, og han har ikke svært ved at få venner.

Hvordan vil du bedømme dig selv på det sportslige ?

Jeg er ikke så glad for at bedømme mig selv - det lader jeg helst andre om. Men skal jeg sige noget, har jeg en god fysik og et godt skud.

Hvem ser du som FC Kapirlos vigtigste spiller ?

Der er ingen tvivl. Ingen udstråler så meget glæde og viser så store lederevner, som anføreren. Chagiya er en fantastisk fodboldsspiller, og jeg er overbevist om at en stor del skal falde af på ham, for vores succes netop nu.

Til slut: Hvad er dine forventninger i fremtiden ?

Jamen, jeg prøver hele tiden at forbedre mig, og træner dagligt herhjemme. Jeg vil håbe at jeg kommer til spille til jeg er 35-36. Kap har sagt til mig, at jeg ikke ville blive solgt, medmindre jeg selv ønskede det. Og jeg forventer bestemt at afslutte karrieren i FC Kapirlo.

Det var ordene fra FC Kapirlos mest succesrige spiller gennem tiderne, Fritz Rufer.

-David Mehmet Aczül, Türkcell Sport



Comments

Testing 22 January 2010, 18:28
Genial artikel smiley

Kap 23 January 2010, 10:40
Tak smiley

26 January 2010, 17:04
Perfekto' smiley

Kap 26 January 2010, 17:37
Tak smiley