Pinquenakademi

Pinquenakademi er tilbage!

Written 16 November 2016, 14:34

Pinquenakademi er kommet tilbage efter deres katastrofale konkurs for 6 måneder siden. Der har været stor tumult i klubben, som bl.a. er blevet ramt af store presseudhæng i aviser som ”The Daily Telegraph” fra England og ” Marca” fra Spanien. Dette har ført til flere nederlag.
Først og fremmest blev den gamle bestyrelse splittet og tidligere formand Per Jensen endte i 3 år fængsel for bedrageri. Daværende cheftræner Andreas Olesen er ikke længere at finde i klubben, da hans dårlige præstationer var en af grundene til konkursen.

Klubben har nu skiftet ud på alle fronter, og den nye bestyrelse består af Frederik Breum, Deniz Özler, Kristian Severinsen og Mads Nyrup. Derudover har klubben fået en ny cheftræner, som skal føre klubben til tops igen. Navnet er Niclas Frost og har været et varmt emne i alle de større klubber. Hos Pinquenakademi har de dog været så heldige, at den berømte træner har valgt med hjertet og ikke efter de høje lønninger. Derfor ser klubben frem til nye og spændende sæsoner med Niclas Frost ved roret.

Klubben har fået lov at erstatte en klub i Brasilien i 6 division. Dette er en god mulighed for at pingvinerne kan få en god start på det nye eventyr, der venter ude i horisonten. Det store mål der venter på klubben er at erobre Brasilien og spille med om det store trofæ i ”Campeonato Brasileiro Série A”. Håber i vil følge klubben, der før har gjort det umulige og nået helt til tops. I kan blot tjekke klubbens tidligere gode resultater.


// Pinquenakademi

Comments

Frederik Breum 16 November 2016, 14:43
Stort tillykke med erobningen af sådan et stort navn som Niclas Frost som cheftræner. Jeg gratulere og ønsker min samarbejdsklub alt held og lykke i fremtiden. Det var på tide at Andreas Olesen blev afskaffet, et fattigt og fantasiløst spil som blev udført på den ellers berømte hjemmebane. Manden skulle eftersigende have overtaget roret i en mindre god klub i min egen lige FC BRIIIAN. Dette anses dog ikke som en konkurrent, da det allerede viser sig, at klubben ikke formår at rykke op i 4. Division. Mellem os har Andreas Olsen allerede kontaktet mig personligt og bedt mig stille svagt op i sæsonens sidste hjemmekamp mod ham, i håb om han på matchfixingvis mirakuløst vil kunne finde de nødvendige point for at følge med mig videre.

Jeg ser frem til vi mødes i Campeonato Brasileiro Série A en skønne dag.

Nilanso FC
/ Frederik Breum