Pinquenakademi

SKANDALE - Efter weekendens strabadser

Written 23 November 2016, 11:48

I weekenden skulle der holdes afslutningsfest for Nilanso FC, fordi klubben skulle gennemgå en fusionering, der har ført til endnu et navneskift i klubbens historie. Vejgaard BK, som klubben nu hedder, havde førhen været plaget af en masse pensioner samt talenter der bare har længdes efter at komme væk fra klubben. Hos pingvinerne ser vi nu en stor mulighed for den velhavende klub at kunne skabe nye muligheder samt få rygterne vendt omkring klubben som helhed.

Da pingvinerne altid har stået til stor hjælp for det gamle Nilanso hold, blev vi inviteret med til afslutningsfesten. Dette var samtidig en åbningsfest for Vejgaard BK, som bød på en masse godt at spise fra den italienske gourmet restaurant ”La Locanda”. Der blevet serveret en masse forskellige fornemme retter samt gode glas rødvin. Herefter gik det vildt for sig, da klubbens direktør Frederik Breum havde bestilt bord på Café Stygge, hvor han havde sørget for 6 liters Belvedere samt gode champagner fra Dom Perignon.

I festlighederne deltog cheftræner fra FC Briiian, Andreas Olesen. Dette var ikke helt gennemtænkt, fordi den ellers så kæphøje nordjyde ikke kunne styre sin løst til alkoholen og desuden havde vigtige kampe i ligaen de følgende dage. Dette resulterer dog også i flere nederlag, hvilket vi bestemt mener hos pingvinerne cheftræneren selv må stå til ansvar for, i stedet for at udstille visse spillere fra truppen. Efter en længere diskussion med cheftræneren fra Vejgaard BK, er vores endelige konklusion blevet, at vi forventer en længere pressemeddelelse eller et interview med Cheftræner Andreas Olesen fra FC Briiian, der forklarer situationen i klubben samt undskylder for sine handlinger.

Til alle fans - vi nyder jeres opbakning, og vi forventer i denne sæson at ende på en klart første plads. Vi glæder os allerede til at fejre næste sejr i ligaen med jer. I må alle have en fantastisk fodbolddag!

// Niclas Frost, cheftræner

Comments

Frederik Breum 23 November 2016, 11:54
Det daværende Nilanso FC var ikke at finde på Cafe Stygge, men derimod giraffen hvor der var kaffe til spillerne, da der var vigtige kampe lørdag eftermiddag. Dette burde de også kunne huske, eller var de blevet for beruset i dit forsøg på at drikke Belvedere sammen med hende ''golddiggeren'' fra Stygge? Synes der florerede rygter om dette igennem jomfru ane gade. God dag.