Bordeaux Football Club

Velkommen hjem

Written 14 December 2012, 09:12

På en pressemeddelelse i dag offentligjorde, klubben at man er nået frem til en aftale omkring klub navn. Klubben vil fremover, igen går under navnet Bordeaux Football Club. Klubben der blev stiftet, i 2009 har tidligere gået under disse navne: FCN UNITED, Bordeaux Football Club, Real Næsby og nu igen Bordeaux Football Klub.

Beslutningen blev truffet, som en del af forhandlingerne med klubbens manager. Klubbens aktivitet har været meget inaktiv, de sidste måneder. Dette skylles kontrakt forhandlinger imellem manager og klub. Men i søndags blev den nye kontrakt underskrevet, og Michael Bender var straks aktiv på tranfersmarked

Michael Bender (Bordeaux Football Club Manager) udtaler.
Det er en, lille sejre for klubben og mig selv at vi kan, vende tilbage til Bordeaux Football Club. Det har været skønt, at arbejde under andre navne. Men jeg er glad for at vi er tilbage igen. Nu er jeg igen klar, til at tage de nye udfordringer op. Vi har fået købt nye spillere, med et stabilt stats niveau som skal hjælpe til med den nye ære.

Bestyrelse
Vi er rigtige glade, for at kunne meddele Michael Bender tilbage som hovedansvarlig for klubben.Michael Bender har vist, at han kan skabe resultater. I samarbejde med klubbens øvrige ledelse har vi besluttet, at dette var den bedste løsning vi kunne komme frem til.

Bestyrelse langsigtede mål
1) Få klubbens økonomi til at blomstre
2) Løbene får forstærket truppen
3) Vinde masser af kampe
4) Få klubbens balance op på 2.000.000
5) Komme tilbage i 4 Division

Comments