Atletico de Taastrup

Egne talenter tager over

Written 9 August 2016, 02:15

Vi har i Atletico de Taastrup nogle dygtige unge spillere som udvikler sig fra dag til dag. Disse unge spillere synes vi naturligvis fortjener chancen for at spille fast senior fodbold, men vi vil selvfølgelig heller ikke kaste dem for løverne alt for tidligt. Vi vil derfor lade dem udvikle sig i skyggen af de mere erfarne, samtidig med at de vil få lov til at snuse til den helt store scene via små indhop og daglige træninger med klubbens førsteholdsspillere.

Vi kan derfor med stor fornøjelse præsentere vores helt nye koncept som vi har valgt af kalde koncept 18 år, hvilket vil sige at vores unge talenter senest i en alder af 18 år skal være fast mand på holdkortet på klubbens førstehold, ved mindre at der står en foran som også er udviklet her i klubben, og dermed går under samme regel.

Dette vil give klubben mulighed for at kunne spare mange penge på overgangssummer i form af transfers, og vil dermed give klubben mulighed for at investere de penge andre steder, som vil kunne være med til at udvikle klubben til nye højder.

- Atletico de Taastrup

Comments