Atletico de Taastrup

En legende takker af

Written 21 March 2019, 04:36

https://www.virtualmanager.com/players/11975437-cheche-alonso

Lørdag den 16 marts 2019 blev dagen hvor en af klubbens helt store legender, Cheche Alonso i en alder af 37 år valgte at ligge støvlerne på hylden.

Cheche som nåede hele 356 førsteholdskampe i den blå og sorte Atletico de Taastrup trøje, var en stor fanfavorit og har i flere sæsoner kæmpet bragt for klubben. Den tidligere anfører startede sågar også sin karriere i klubben, hvor han dog som meget ung blev solgt som klubbens hidtil rekordsalg på hele 49,5mio, hvilket stadig den dag idag står som den største handel som Atletico de Taastrup nogensinde har været involveret i.

Han blev i to omgange hentet hjem, og især den sidste gang nåede han virkelig at sætte sit præg på klubben og vise sin rutine fra allerhøjeste niveau.

Cheche spillede i mange år også på det spanske A-Landshold, hvor han var en af de bærende spillere i en solid defensive, som ikke mange spillere kunne komme forbi.

Cheche har i sin karriere vundet følgende trofæer.
Ligue 1: 9 gange, Allesvenskaen: 5 gange, Coupé de France: 1 gang, Svenska cup: 4 gange, Fa Cup: 1 gang, Virtuel Manager World Cup: 3 gange, Super Cup: 1 gang og til sidst i sin karriere var han to gange i finalen af den græske cup, som dog “kun” blev til sølv.

Vi ønsker Cheche alt det bedste i fremtiden og takker ham for hans indsats i klubben, hvor han altid har været 110% dedikeret og yderst professionel i alt hvad han har foretaget sig både på og udenfor banen.

- Atletico de Taastrup

Comments