Atletico de Taastrup

Klubmand vender hjem

Written 24 March 2020, 19:51

Klublegenden Eugenio Texidor vender hjem til Atletico de Taastrup efter at han forlod klubben tilbage i november for en sum af 7,5 mio credits. Eugenio Texidor vender hjem til sin barndomsklub Atletico de Taastrup, som han i skrivende stund har spillet 1063 kampe for, med en enkelt scoring til følge.

Eugenio Texidor udtaler følgende idag på pressemødet: ''Jeg er utrolig stolt af at vende hjem til den klub jeg elsker. Det er en enorm stor ære igen at kunne få lov at spille på Estadio de MC Trafik, som jeg har savnet siden den dag jeg forlod klubben. Det føles næsten som om jeg slet ikke har været væk, alt er som det plejer, og der er stadig et par kendte ansigter i truppen''.

Klubbens manager, Nikolai Natan er også utroligt glad for at få sin rutinerede midtstopper hjem, der får en stor rolle og skal være en af grundstenene for at klubben kan opnå sin målsætning om at rykke op i 2 divisionen her i foråret. ''Han skal bidrage med sin enorme rutine og sit stærke pasningsspil som bliver tilført til forsvarskæden”.

Eugenio er idag 29 år gammel, og trækker igen i de blå og sorte trøjer med sit gamle nummer 2 på ryggen.

Comments