Atletico de Taastrup

Foråret der gik - 2020.

Written 29 May 2020, 13:16

Atletico de Taastrup vil idag reflektere over foråret der gik, hvor klubben nåede nye højder - og hvor målsætningen for foråret 2020 skal evalueres.

Da vi i marts sendte en pressemeddelelse ud om målsætningerne for foråret 2020, var vi realistiske og ambitiøse i forhold til klubbens daværende situation, og årets samlede målsætninger. Vi valgte derfor at sætte et lidt bedre perspektiv på klubbens retning, samt sætte mål for os selv, for på den vis at se om vi har potentialet til at indfri vores drømme og ønsker.

Vi præsenterede en målsætning der i grove træk hed:
Oprykning og senere at etablere os som et solidt 2 divisions hold.
Opnåelse af 5 runde i Copa Del Rey
Samlet spillerværdi skal overstige 100 mio
Bonus mål om at udvide stadionkapaciteten.

Hvis vi starter med oprykning og at etablere os som et solidt 2 divisions hold, så må vi sige at vi er lykkedes med dette i stor stil. Vi udsendte pressemeddelelsen om forårets målsætning søndagen i uge 12, hvorefter at det hårde arbejde virkelig skulle starte fra uge 13. Det resulterede i en stensikker oprykning fra 3 til 2 division med en første plads i rækken. Første skridt på vejen mod at blive et solidt 2 divisions hold var derfor taget. Efter 7 sæsoner i 2 division med minimum en 6 plads til følge, og til sidst en oprykning til La Liga - må vi sige at vi i sandhed indfriede vores forårs målsætning - og egentlig også årets liga målsætning - vi var nemlig for første gang i klubbens historie rykket op i La Liga!

På vejen har klubben også præsteret at indfri målet om en 5 runde kamp i Copa del Rey, den samlede spillerværdi har været helt oppe over 140 mio og er i skrivende stund på 110 mio - altså et godt stykke over forventningen om at overstige de 100 mio fra målsætningen. Stadionkapaciteten er steget fra 30.200 til at vi idag kan husere hele 60.900 - altså over en fordobling af stadionkapaciteten i denne periode!

Vi er i Atletico de Taastrup utroligt stolte over udviklingen, og vi vil i resten af 2020 kæmpe lige så hårdt for at indfri vores årlige målsætning og sætte klubben på det spanske landkort for absolut topklubber!

Vi ønsker alle en fantastisk sommer!

- Atletico de Taastrup

Comments