Pinkhawks

Venskabsklubber og store forandringer

Written 31 July 2017, 20:53

Kære alle, tak fordi i bruger tiden på at læse denne meddelse.

Wisla Krakow har bevæget sig ind i en ny æra. Klubben har haft få men vigtige visioner for fremtiden, og vi vil i denne pressemeddelse gerne fremlægge de, nuværende, fremtidige og allerede opfyldte mål.
Tilstedeværende på pressemødet er manager, Fillip Pieta, Tulle Manageren, Varto FBs manager EV og ikke mindst vores alle sammens, RØ, fra den prestige fyldte FC Sao Paolo.


Først vil Fillip Pieta gerne knytte nogle ord til, vores mål for klubben og fremtiden.
"Vi den senest 3 ugers tid fra klubbens og egen side, haft arbejdet mod et klart mål for klubben, målet er at have et hold håbefulde talenter på den centrale forsvars position. Dette er et mål jeg med glæde i stemmen kan fortælle er indfriet. Pt. har vi 28 fantastiske talenter, der helt sikkert vil have en kæmpe fremtid i de største klubber i verden. Disse talenter vil vi i de kommende uger og måneder arbejde benhårdt, sammen med vores fantastiske trænerstab på, at få udviklet til superstjerner".

Tullemanageren har endnu engang fået lov til, at komme med en kommentar til udviklingen i klubben.
"Det er fantastisk at se, at man på så kort tid har haft mulighed for, at kunne indtræde en på et så højt profilerede marked og dominere. Den næse for handel, som der er i denne polske højborg er uden lige i de Baltiske og tidligere Sovjetiske lande - Det er helt fantastisk!".

EV ønskede også at knytte en kort kommentar til udviklingen i klubben.
"Jeg er en mand af få ord, og vil bare nævne vi her i klubben (red:Varto FB) er glade for, at have et så stort samarbejde med Wisla, og håber det vil fortsætte i mange år fremadrettet".

Her til sidst i pressemeddelsen vil vi gerne fortælle, at klubben er nået helt nye højder. Det har længe været en drøm, at opgradere vores polske faciliteter til en vestlig standard. Og jeg kan nu med stolthed, ære og glæde i stemmen fortælle, at dette er lykkedes. Efter et par turbolente dage, med forhandlinger, har vi fået afsat en af vores største FC talenter i klubben, til vores fantastiske venskabsklub FC Sao Paolo! De har valgt, at købe stor talentet Zaelgai Dawudi Aresh - til 1.4 mio C. Og denne handel har bidraget til, at vi nu kan præsentere - Udvidet træningsanlæg.

Hertil ønsker manageren fra FC Sao Paolo, RØ, at knytte en kommentar til salget.

"Vi i FC Sao Paolo er stolte, og glade for at kunne bidrage til alle vores venner. Vi er en traditions klub, der altid har haft god kontakt og samarbejde med deres venskabsklubber. Dette ønsker vi også i fremtiden, og er sikker på at denne handel vi resultere i mange flere".

Til slut vil bestyrelsen i klubben gerne, som tak for den fantastiske handel og samarbejde give en gave til FC Sao Paolo og deres manageren RØ. Den store Øst tribunes VIP lounge vil i fremtide ikke længere hedde "Østens Perle", men derimod "Østergaards Perle". Derudover vil der også blive serveret gratis saltstænger til kampene. Endnu engang Tak.

Comments

Whitehawks onde tvilling 28 January 2018, 10:52
Har intet samarbejde med den fusker klub ! Han lyver og bedrager, tjek hans tranfers!