FC Cacique

Hvad sker der mon??

Written 31 December 2009, 05:46

Som vi alle ved, så er der en speciel stemning i et fodboldomklædningsrum inden en kamp. I dag skal vi høre lidt om hvad nogle af spillerne foretager sig:

Nolan Eagle: "Jeg plejer inden en kamp at tage fodboldstøvlerne omvendt på, så hælen stikker fremad. Dette gør at jeg kan få et mere præcist og hamrende hårdt spark!"

Torben Kortbek: " Jeg drikker gerne en whiskey eller to, gerne med et skvat bailey ved siden af. Desuden hører jeg altid techno eller polkamusik, da dette beroliger mig, på samme måde som whiskey og bailey gør."

Inuutec Niisak: " Jeg læser gerne grønlandsk/dansk og dansk/grønlandsk ordbøgerne et par gange inden en kamp, bare så jeg er sikker på hvad mine holdkammerater råber til mig. Jeg ved godt det kan se sjovt ud, når jeg løber forvirret rundt og ikke ved hvad der foregår, men det er heller ikke alle der kan forstå dansk til perfektion, og det kan være svært at høre ordene, når jeg har 4 guldbajerer i lommerne når vi spiller. Det er helt umuligt at høre hvad mine holdkammerater siger nogle gange, pga af klirkene fra guldøllene!"

Kyoung-yu Moon: " Jeg har to ting jeg SKAL gøre inden en kamp. Den første er, at jeg ofte er så nervøs, at jeg ikke kan styre det og derfor taler jeg gerne koreansk til Mikulase Zahradnicek. Han ved ikke hvad jeg siger, men bare det at han ser forvirret ud når jeg taler koreansk til ham, gør at jeg får minder fra mit hjemland og de mange forvirrede mennesker der er der. Den anden ting jeg også bare SKAL gøre, er at jeg skal altid sprøjte mælk ud af højre øje, dette øger proteinindholdet i øjenæblet og gør at jeg kan se tingene meget stærkere og kraftigere og derfor kan se tingene på banen bedre og ofte før alle andre, og her taler jeg f.eks. om ølkrusene, flagene, guldøl Inuutec Niisak har tabt, mens han løber rundt og meget mere og dette modvirker jeg falder i de ting og får skader den vej, som man ellers ofte høre fodboldspillere får."

Ja, det var så et lille indblik i hvad der foregår i omklædningsrummet hos vores helte fra FC Cacique, inden en kamp.

Comments

Mika trasbo 3 June 2010, 17:26
kedeligt... 0: