Waterboys

TOPBRAG MOD RUGKASSEKLUB

Written 26 July 2012, 12:54

Det er for mange en ganske almindelig torsdag i sommermåneden - men ikke for Støvrings tropper, eller rugkasseklubben La Real Madrid FC.
Det er 6. runde i Svenska Cupen, og de to hold vil kæmpe til de sidste minutter er spillet! Støvrings tropper vil give alt hvad de har, og håber at deres trofaste fans vil bakke dem op!
Man kan sige at venskabet mellem de to klubber har noget helt specielt. De har kendt hinanden siden begge klubber så lyset, og har haft et specielt bånd til hinanden.
Normalt vil billetprisen være helt i top til sådan en kamp, men Støvrings tropper har valgt at sænke prisen til kun 6C pr. tilskuer der vil komme - man kan så sige om det er godt eller skidt, men en ting er sikkert - der vil være udsolgt til denne kamp, og Støvrings tropper vil blive bakket op til det sidste.
Støvrings tropper er underdogs - det er noget nyt for dem, men at skal møde et 2. divisions hold er noget de er kendt for. De har banket en vinder kandidat til 2. divisionen i Skotland, og kan sagtens spille under pres! Der er chance for begge, da La Real Madrid FC har haft nogle meget svingende præstationer, mens Støvrings troppers præstationer har været helt i top!
Til start opstillingen - Støvrings tropper har valgt at tage Borre Verhulst ud, selvom han spillede en forrygende kamp til fordel for bomberen Epitacio De Santana. Vil de 3 ungespillere få spilletid i sådan en topkamp som denne? Kun tiden vil vise.
It was yo boy KSIOlajidebt!!

Comments