Aalborg Boldspilsklub

På vej mod noget større

Written 4 February 2018, 22:00

Pressemeddelse ved klubbens nye manager, Bruce Cassidy
Dato: 04-02-2018

Frem mod endnu en sæson I 5. divisionen i Sverige, er bestyrelsen og jeg, blevet enige om at det er på sin plads med en pressemeddelelse, omkring den nuværende status omkring Boston Bruins.

Siden sidste status I januar måned, er der sket følgende ting:

- Vi har fortsat 4 trænere i klubben, der hver især koncentrerer sig om henholdsvis målmænd, forsvarer, midtbanen samt angriberne. Dette oplever vi stor succes med.
- Vi har valgt at stoppe samarbejdet med vores talentspejdere. Dette ser vi ikke længere som nødvendigt, da manager i klubben, Bruce Cassidy (undertegnede), beregnes som kompetent til dette stykke arbejde.
- Truppen er fortsat i konstant udvikling, og har efterhånden en kontinuitet, der gør at vi oplever at såvel træninger som kampene, til stadighed bliver gennemført med højere og højere niveau, dag for dag. Dette er meget tilfredsstillende at opleve.

Målene for den kommende fremtid er egentlig uændret:

- Vi planlægger I den næste lange periode, at fortsætte med de 4 nuværende trænere i klubben. De gør et godt stykke arbejde, og har I dag også fået forlænget alle deres respektive kontrakter, så de løber knap de kommende 3 sæsoner - og for klubbens vedkommende, ønskes dette samarbejde også at kører endnu længere.
- Truppen vil fortsat drives på samme måde, hvor at vi satser på kontinuitet og på at udvikle den enkelte. Spillerne vil fortsat i den næste periode have en salgspris på ½ million kroner. Vi oplever i øvrigt en fortsat vækst i interessen for vore spillere.

På vegne af Boston Bruins
Manager, Bruce Cassidy
Aalborg 04-02-2018
22:00

Comments

Tele Vision 11 February 2018, 18:02
Ok Boston!